Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codziennie sny religijne

Polecane posty

Gość gość

Śnią mi się szatany, zakonnice, krzyże, Jezusy, Maryje albo jej posągi.. spowiedź, księża. O co chodzi?

Gość gość
jestes religijna osoba?bo to ma znaczenie.

Gość samiec_alfa9
Mnie też czasem śni spowiedź, księża. Nie jestem religijny, można by powiedzieć że odeszlem.

Gość gość
moze byc w takim razem nacisk rodziny na chodzenie do kociola czy cos w tym stylu...ja nie jestem religijna,rodzina tez nie za bardzo,to i nie sni sie nic takiego.

Gość gość
Właściwie nie dawno się nawrocilem i mam te sny..

Gość gość
religia to pranie mozgu .

Gość gość
sumienie gryzie ? a moze to wskazówka ze kk to najwieksza sekta ? ale najwazniejsze ze masz potrzeby duchowe .. zbliz sie do Boga a On zblizy sie do Ciebie

Gość gość
To znaczy że bóg i diabeł sobie ciebie upatrzyli i będą cię ruc/hać czasem na zmianę a czasem obaj na raz dotąd aż urodzisz któremuś dziecku któremu później cie złożą w krwawej ofierze i zjedzą twoje wnętrzności a w twoja skórę sie ubiorą i wtedy zaczną się ruc/hać w d**y nawzajem.

Gość gość
12:51 Co brałeś? Masakra ostatnio śnił mi się szatan miał twarz kosciotrupa wyszedł z pięknej młodej kobiety, która ewoluowała z starej Cyganki i scinal łby kosą ludzi. Ja wzywałem Jezusa ale nie przyszedł. Przed wczoraj śniło mi się że spowiadalem się w konfesjonale u kobiety murzynki. A wczoraj sen, że szła procesja, ciemne chmury na niebie i zakonnica szła na przedzie, stanęła na przeciw mnie, po drugiej stronie ulicy. Uśmiechnęła się do mnie. Niosła krzyż i posąg Matki Boskiej. Ostatnio sen, że ktoś zakopywal trumnę, obok kleczal smutny Jezus przed wielkim drewnianym Krzyżem.. Długo by jeszcze pisać.

Gość gość
gość dziś Co brałeś? x Ziele magiczne pozwalające widzieć prawdziwy obraz rzeczywistości. Widzę na przykład to że jesteś wierząca.

Gość gość
13:11 Ale nie widzisz że jestem facetem :P

kk to najwieksza sekta ?bzdura sny raczej sa nawoływaniem do modlitwy bo modlitwa to rozmowa z bogiem polecam ksiedza egzorcyste glas posłuchac konferencji

Gość gość
Mówcie na temat..