Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpapuga

Zdradziłam mężą

Polecane posty

Gość gośćpapuga

wiem że wiele osób mnie potepi jestem mężatka od 5 lat ale od kiedy zaczęliśmy stawiac pieniądze na pierwszym planie wszystko zaczęło się psuć mąż stracił zainteresowanie mną wolał leżec i czytać gazete niż m,nie przytulić czy dotknąć było coraz gorzej a gdy wyjechał za granicę było jeszcze gorzej ja tez pojechałam ale buliśmy 110 km od siebie nawet wtedy nie chciał mnie odwiedzić nie kochana odrzucona nie umialam sobie z tym poradzić chciałam odrobiny miłości no i trafil się kolega który dał mi to wszystko to było około 10 spotkań po powrocie do domu mąż sie dowiedział z smsów myślałam że mi nie wybaczy i z taką myslą wracałam do domu a on jednak chciał i błagał o drugą szanse choć wtedy nie miałam zadnych planów na przyszlość z tym drugim. Byłam z mężem tylko 4 dni bo wrócił za granice i przez miesiąc było ok a teraz jest coraż gorzej załamałam się przeż to co mu zrobiłam i jak rozwaliłam nam życie chciałabym żeby mi wybaczył ale on chyba już nie chce i czuję że to koniec a ja bez niego nie dam rady myślałam już nawet żeby się powieśić ale nie mam odwagi żeby moja córka żyła ze świadomością że jej mama to zrobiła

Gość gość
o co chodzi bo nie chce mi sie tego czytac

Gość kitt
co ty życie jest piękne a co ty myślisz ze my faceci jesteśmy świeci jebliwi chodzenie rozglądamy się za innymi tacy jesteśmy nie przejmuj się tym i żyj dale i używaj tego życia pozdrawiam kitt

Gość gość
nie masz wiekszych problemow?pomysl o innych ktorzy umieraja z glodu,chorob,albo musza zyc okaleczeni fizycznie,przez co sa posmiewiskiem innych,a ty masz problem bo zdradzilas?stary twoj pewnie tez na boki lazi wiec pasujecie do siebie:D

Gość gość
znajdz sobie innego faceta który mieszka na miejscu i który obdarzy cie uczuciem i regularnie roochał.