Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mam straszną chcicę w czasie okresu?

Polecane posty

Gość gość

ogólnie mam spory temperament :p ale podczas okresu przechodzę samą siebie :D najchętniej nie wypuszczałabym faceta z łóżka, mam ciągle ochotę na seks albo masturbację do tego mam wtedy dużo bardziej intensywne orgazmy. Jestem ciekawa dlaczego tak jest i czy jestem jedyna :)

Gość gość
mam tak samo.....

Gość gość
panie piszcie wysyłajcie fotki odpisze wyslucham porozmawiam mlody19lat@onet.pl

Gość gość
czyli jedyna nie jestem :) zastanawia mnie dlaczego tak się dzieje, przecież z punktu widzenia biologii to nielogiczne i niepotrzebne..

Gość gość
musze dodac,ze w czasie ciazy tak samo,to dopiero nie logiczne i nie zgodne z prawami natury.

Gość gość
Miałem kobietę w czasie okresu było super,mogłem do końca

Gość gość
Bo wraz z początkiem cyklu, czyli okresem, następują już zmiany w jajnikach przygotowujące następne jajeczkowanie i może u Ciebie to jest szczególnie wyczuwalne w postaci apetytu na seks, dodatkowo, tuż przed okresem i w trakcie dochodzi do przekrwienia, czyli i uwrażliwienia tych stref. Być może też masz krótki cykl, i w trakcie lub zaraz po okresie masz następną owulację..

Gość gość
A mnie w te dni tak wszystko boli, ze chociażbym miała nie wiadomo jaką chcicę to i tak się nie zdecyduję. Raz tak miałam. Zachciało mi się, zaciągnęłam partnera do łóżka, ale nie dało rady, bo za duży ból i dyskomfort.

Ja też mam tak samo. To znaczy boli mnie całe podbrzusze, ale chce mi się jak nie wiem. Więcej nie powiem.