Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuje że nie poszedłem na studia prawnicze

Polecane posty

Gość gość

Wtedy jakbym je ukończył mógłbym realizować swoje fantazję i być komornikiem lub prokuratorem i krzywdzić ludzi napawało by mnie to satysfakcją seksualną gdybym mógł zabierać przedmioty takim ekstrawertykom którzy dają zdjęcia jak sie ciesza i raduja zyciem a ja bym się radował zabierając im domy i majatek.

Gość gość
jak ja widzę tych zadowolonych szczęśliwych ludzi. to mam ochotę postawić im zarzut i ich skazać i dokonać egzekucji komorniczej by płakali i im było przykro.

Gość gość
Wiecie czasami marzę że przychodzę do takiego ekstrawertyka który ma piękna dziewczynę, nowe auto i dom i długi i dokonuje egzekucji komorniczej zabieram mu dom, samochód. ekstrawertyk ląduje na mieszkaniu socjalnym i płaczę a dziewczyna od niego odchodzi a wtedy ja się cieszę i pokazuje mu kto rządzi.

Gość gość
albo jeszcze lepiej. gdybym mu zabrał wszystko to bym ściągał dlugi tak że ekstrawertykowi została by tylko minimalna krajowa. i to przez kilka lat. a na egzekucję przychodziłbym zadowolony, radosny i z wielkim uśmiechem na twarzy patrząc na ekstrawertyka jak na żywe g****o o tak. to by mnie podniecalo lepiej niż sex.

Gość gość
Wspaniała wizja, całkowicie cię rozumiem. Je*ani chwalą się, rzucają hajs na lewo i prawo, mają dużo czasu na znajomych, ale robić nie ma komu. W końcu przychodzi czas zapłaty i lądują w robocie czyszcząc kible. Hehehehe

Gość paulaaaaaaaaaaa
A ja za to nie trawię ludzi zawistnych jak ty..

Gość paulaaaaaaaaaaa
poza tym ekstrawertycy zmartwię cię ,ale przewaznie maja w zyciu latwiej wiec prawdopodobnie lepiej poradza sobie finansowo od ciebie lub skoncza studia prawnicze, a ty dalej bedziesz sobie marzył jakby to bylo im dosrac:P

Gość gość
co mowi bezrobotny prawnik do pracujacego prawnika w polsce? zapiekanke poprosze....