Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długa czy krótka sukienka na studniówkę?

Polecane posty

Gość gość

Jaką byście wybrały? I w jakim kolorze? Mam mały dylemat, bo bardzo chciałabym dłuższą, ale jestem malutka.. (158-160)..

Gość gość
na bal przychodzi się w długiej tego wymaga kultura co ty ze wsi?

Gość gość
Mówiąc krótką chodziło mi o takiej do kolana... Nie, nie jestem ze wsi. Mam problem, bo podobno długie sukienki skracają, a ja nie mam zamiaru nakładać 15cm szpilek.

Gość magda906
Moim zdaniem teraz nie ma znaczenia czy długa czy krótka, oby nie była za krótka. Ale musi być elegancka. Teraz jest moda na sukienki tiulowe eleganckie. Widziałam takie w serwisie http://forumweselne.pl/sukienki-tiulowe-na-wesele-vt3666.htm#6832 , gdzie wystawiają swoje sukienki różni projektanci mody. A więc na pewno będzie to sukienka jedyna w swoim rodzaju.

Gość gość
Długa czy krotka, bez znaczenia. Poogladaj sobie zdjecia ze stodniowki zeszlorocznej. Ja jestem niska (158) i zakladam krótką, prostą, ale wyglada elegancko. Nie bede sie jeszcze bardziej pograzac, na studniowce trzeba wygladac ladnie a nie jak mutant bo jakas Pani majaca stodniowke w czasach prlu bedzie Cie pouczac

Gość gość
To wszystko jest kwestia wyczucia... Zobaczcie tutaj - http://www.navona.pl Fajna sukienka nie musi być bardzo kosztowna, można kosztować mało, a wyglądać wyjątkowo. Oczywiście to trzeba sobie z głową dopasować.

Gość gość
Najlepiej obcisle spodnie.