Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróciłam z wesela głodna, jedzenia było mało i niedobre

Polecane posty

Gość gość

pierwszy raz byłam na tak skąpym weselu, tragedia, na sam początek podano rosół,a raczej wodę z makaronem, zaraz potem drugi posiłek, mięso i ziemniaki i kluski śląskie, były roznoszone na półmiskach, z których każdy sobie nakładał na talerze, zanim doszło do mnie, wzięłam ostatnie kilka klusek i dwa ziemniaki, mięsa już nie starczyło, czekałam aż doniosą,zanim donieśli po 15 tu minutach, kluski i ziemniaki były już zimne, wszystko mdłe, kompletnie nie doprawione, na stołach przekąsek jak na lekarstwo, półmiski z obeschniętą wędliną, jajka faszerowane , jakieś roladki, troszkę owoców i to wszystko, każdy złapał bo wszyscy głodni, jak się skończyło ,już praktycznie nie donosili, nie było wiejskiego stołu,ciast , praktycznie nic. Koło północy podano następne "danie" ciepłe , wyschnięte, przepieczone udko kaczki z guszką , a koło drugiej w nocy flaczki, równie mdłe i nie doprawione i na tym koniec do samego rana, do domu wróciłam przed piątą i pierwsze co zrobiłam to otworzyłam lodówkę i jadłam swoją sałatkę gyros, w życiu nie byłam na tak skąpym weselu

Gość gość
Przynajmniej Ci dobrze na figure zrobilo :-D Kilka klusek slaskich, dwa ziemniaki i rosol... no sorry, ale ja juz po tym bym byla najedzona do granic mozliwosci. Ale jak sie wpieprza jak kombajn :-O

Gość gość
widocznie za mało dalaś w kopertę

Gość gość
To ty tam poszłaś żeby się nażreć?

Gość gość
ale to jest wesele, na weselu nie powinno chyba zabraknąć jedzenia,ludzie siedzieli źli bo głodni, to jest zabawa na całą noc,jak się tańczy ,pije to i jeść się chce

Gość gość
nie, poszłam tam po to żeby sie w sufit popatrzeć

Gość gość
No tak, jak ktoś idzie się najeść..

Gość gość
gość dziś nie, poszłam tam po to żeby sie w sufit popatrzeć x to nie powinnaś obgadywać za poczęstunek :P

Gość gość
może młodzi mieli ograniczone fundusze i wzięli najtańszy talerzyk