Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi ojcowie jak jada z wasza mama gdzies to biora od niej kase na paliwo?

Polecane posty

Gość gość

bo moja matka jak chce jechac do pracy lub do kosciola czy na zakupy to musi dawac ojcu na paliwo .ona nie ma prawa jazdy więc wiadomo ,że sobie nie poradzi sama.

Gość gość
C***a bym mu dala zadzwonilabym po tsksowke zeby sie chuj zapamietal ze zlosci

Gość gość
Twój ojciec to prostak a Twoja matka ma też nieźle pod sufitem, skoro sobie pozwala na takie traktowanie

Gość gość
moj ojciec ma malo kasy bo tylko emeryture a mama zarabia 2 tysiace wiec on uwaza ze na wszystko ma mu dawać.. daje na jedzenie w domu i oplaca wszysciutenkie rachunki a specjalnie zarejestrowane sa telefony na niego i prąd ,żeby ludzie mysleli ze on placi ..na pokaz..a placi wszystko mama w domu..kupuje mu leki i jedzenie..poprostu on na nic nie wydaje .on ma kase tylko na auto swoje i tylko na auta sobie sklada kase. do tego traktuje mame jak smiecia..ale matka ma syndrom dda..więc wiadomo ,że mu ulega..

Gość gość
czy uważacie ze on skoro ma tylko marną emeryture a ona zarabia te 2 tysiące ,to powinna mu fundowac wszystko..? on zyje jak ksiaże z bajki..nie pracuje..jedzenie i dom ma za darmo..węgiel mama kupuje i cieplo ma ..ciągle tylko pali w piecu w zimie bo nie musi placic..gaz oplaca mama tez..no poprostu wszystko..caly dom jest na jej glowie..to ona nosi spodnie w tym związku..do tego kazdy remont i wszystko co w domu trzeba kupic to mama robi....zepsuje sie kran czy cos innego to mama musi zalatwiać bo on w domu nie robi nic ,,jak mama mu daje na paliwo i ja zawiezie do kosciola to potem jak sie o cos pokłoca to on mówi:"powinnas byc wdzięczna ze cie zawiozlem ".....tak to wygląda w duzym skrócie..:(:(

Gość gość
on ma 800 zł emerytury i kazdy sie uzala nad nim ze ma malo..a do pracy nie chce isc mimo ze zdrowy jak koń..woli siedziec w domu..a inni dorabiają sobie na emeryturze .. mi nigdy jako swemu dziecku nie dał kasy na imieniny czy inne okazje...zawsze tylko machal rękami ,że nie ma bo sklada i potrzebuje na auto nowe te pieniądze..itd..

Gość gość
Chyba ma tyle renty a nie emerytury. Nie ma tak niskiej emerytury.

Gość gość
Moj ojciec ma druga zone jakas nierozgarnieta bo ojciec trzyma kase nawet od niej , ona robi jest psychoterapeutka w przedszkolu dla austycznych dzieci, nie ma rozeznania o niczym tz o zakupach ile co kosztuje i co potrzeba do domu ... zakupy robi ojciec albo ja , wszelkie rachunki tez robimy my, ona niewie nic na ten temat , ojciec daje jej kieszonkowe na kosmetyki bo tylko to sama kupi , paliwo do auta tez jej wladuje bo ona jezdzi swoim autem sama a jak jada kajs razem to kase i tak ojciec ma , chwala ze to nie moja matka ja nie wiem jak ona skonczyla studia .... :o

Gość gość
a czemu twoja matka go nie wyp... na zbity ryj?800 zł emerytury oznacza ze większość życia się opier..ał