Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Aneta2323232

moje życie czym jest ?

Polecane posty

Gość Aneta2323232

Jesteśmy razem 10 lat po ślubie 8. On 32 lata ja 30. Mamy dwie córki3 i 7 lat.wszystko bbyło dobrze starał się dbał o mnie interesował pomagał w domu. Kiedy druga córka się urodziła wszystko się zmieniło. Ja pracuje na 3 zm zajmuje się dziećmi domem nie dosypiam nie mam czasu zjesc przez co bardzo dużo schudłam. Czasami mam ochotę wyjść z domu i nie wrócić. Jeśli o coś go poproszę to ma nerwy. Kochamy się nie wiem raz na miesiąc może. Nie interesuje się mną. Przychodzi z pracy piwo telewizor zero rozmowy nie przytuli nie zapyta jak było w pracy jak minął dzień. Wczoraj byliśmy na weselu większość czasu przesiedzielismy przy stoliku kiedy inni mężowie tańczyli z żonami rozmawiali z nimi przytulali. Jest mi źle. Cholernie źle. Chciałabym żeby mój mąż też taki był. Przez całe wesele zatanczylismy dosłownie 4 razy. Mam dość czuje się nie kochana i nie potrzebna. Jeśli mu coś powiem to wrzeszczy nie da mu się nic powiedzieć. Gdy idziemy spać to on odwraca się plecami i śpi pół metra ode mnie. Nie wiem jak ja mam żyć czasem mam porostu dosyć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować