Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexyback

Błogim zapachem jesiennego deszczu uwodzisz ...

Polecane posty

gość dziś I zniszczą kolejny niebieski nick. smutas.gif Szkoda, zapowiadała się obiecująco. Przetrwała nawet początkowe hejty. SZKODA smutas.gif Mogło być ciekawie. Straciłem fuchę. smutas.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxx niczego nie straciłeś :) czekam i czekam a merca nadal nie ma i nie bój się, nie tak łatwo mnie zniszczyć :) dont't cry baby

Gość gość
jak się łachudry nie myją to musi z kapcia kopać!!!!

Gość gość
rybi zapach jest normalny? Chyba u osób które nie dbają o swoją higienę! Ja normalnie wieczorem się kąpie i rano szybki prysznic.

Gość CzwarteImperium
Ci=pkowe nawrócenie ...to brzmi mistycznie. Dużo sie modliłam. Kiedyś o duże cycki. Teraz o orgazmy. ;)

Podobno naturalny zapach przyciąga szczególnie prawików😴 A teraz marszem dzwonić do cipkologow i spać.

Sam, chyba nie kojarzę, ja tu bywałam jakiś rok temu, od tego czasu pewnie sporo osób odeszło, inne przybyły, ale ogólnie to pustki tu ... oczywiście goście na posterunku

Gość gość
Ja nigdy nie trafiłem na śmierdzącą ci/pkę, może dlatego że z dużą uwagą dobieram sobie partnerki i nie rzucam się na pierwsze lepsze, które dają każdemu

Modły zostały wysłuchanie Imp.prawda?😘:) Świat zasypia nocą się okrywa to i ja idę , ostatnio.. Ech nieważne. Słodko rozmawiajcie, jutro nadrobie. 🖐️

Sexyback. Życie jest tak poukładane jak kłody pod nogi. ....przeje/bane. .. Zwlaszcza tutaj:) Pa:)

Gość CzwarteImperium
Moje połowicznie Sam. Cycki miseczka B. :( Sexy nie ważnie kim ...ważne, że jesteś sexyback. ;)

Sam do zobaczenia Imperium B chyba jest całkiem całkiem :) ale ja baba to się słabo znam :P ja wolałabym mieć mniejsze :P

I spójrzcie jak waginy zamilkly w swym smrodzie, podusily się?😴 Spadam.🖐️ Ps, też mam B 75 Imp:)

Gość CzwarteImperium
B to chyba średniaki nie? ;) Mniejsze mieć...to chyba inna literka jednak niż B. Sam...o kurcze. My jakieś podobne. :D

Gość CzwarteImperium
D? Łał. :)

Gość gość
D? Łał

Czy ja wiem, czy takie łał? wystarczyłoby mi C, serio :) może oddam Ci troszkę i obie będziemy zadowolone? :)

Gość gość
yyyy, dobra, bez komentarza :PZostawcie Wandzię w spokoju :P Niech się bawi tak jak lubi :O

Gość gość
no proszę, proszę :D same sexy lady na forum i to w niedzielę wieczorem GRATULUJĘ :p

Gość CzwarteImperium
Niech sie bawi każdy jak lubi. :) Ach kobiety. Zawsze lubimy sie dzielić. Gdyby tak było można coś sobie odjąć, coś dodać. ;) Choć z siostrą Sam mam BB. Brigitte Bardot. :D

Gość CzwarteImperium
Bycie Sexy Lady to nie cycki gościu. To stan umysłu. :P Sexy, a ja bym zmieniła...swój kolor włosów. ;)

napisz jaki masz kolor włosów, a ja Ci powiem, czy się zamienię :) lubię zmieniać kolor włosów, kiedyś miałam też fioła na punkcie zmiany fryzur :)

Gość gość
Gdy jesienny pada deszcz. Czekoladę dobrze zjeść. Na gorąco lub kostek kilka. Zaraz będzie lepsza chwilka.

Gość CzwarteImperium
Czekolade już jadłam gość. Kolor włosów ...czekoladowy. ;) A powinny być blond. :(

gorąca czekolada ... smak dzieciństwa :) myśli miłych kilka i już lepsza chwilka :)

Imperium czekoladowy piękny :) mój zdecydowanie jaśniejszy, ale nie blond, więc tym razem radź sobie sama :P

Gość CzwarteImperium
Zawsze moge udawać uchodźce. Lub wariant dla bogatych-20-tą żone szejka. :D Niestety nie M. M. ;) Już nic nie mówie, bo zaraz zdjecia powklejamy dla porównania i bedą nam wypominać.;) Czas aaaa. Dobranoc. :)