Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczycie że wkrótce po wyborach, głosowanie na PiS wyjdzie nam bokiem

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda

Gość gość
nie moze byc niz gorszego niz PO ci oszusci chcą wprowadzic podatek dla bezdzietnych 35%, liberalnych wyborców oszukali np w sprawie związkow partnerskich, legalizacji aborcji, marihuany... Co PO zrobilo ? go/wno same kłamstwa , tylko chory psychicznie na nich glosuje, juz lepiej glosowac na SLD niz Kopaczową, za Millera i Oleksego nie bylo takiego zlodziejstwa i jawnego plucia Polakom w twarz :O

Gość gość
Korwin i Wipler od początku są przeciw przymusowej islamizacji Polski, byli na protestach, zbierali podpisy pod petycją, rozklejali plakaty. Pis już się wycofał z weta przeciw imigrantom, więc są skreśleni dla mnie. Poza tym gospodarczo pis jest żałosny, a Korwin i jego zaplecze wiedzą jak uzdrowić gospodarkę: obniżyć podatki (dochodowy zlikwidować w ogóle), zlikwidować biurokrację i głupie przepisy eurokołchozu. Dlatego ja na 100% zagłosuję na Korwina, bo tam są ideowcy, którym jeszcze się chce :) A reszta partii to złodzieje i zawodowi kłamcy!

Gość gość
wolę liberalizm PO niż hipokryzje i ciemnote PiS, ale może zagłosuję na SLD :D

Gość gość
Może być. PiS na przykład

Gość gość
Nigdy na Korwina! dopiero by był cyrk!

Gość gość
Nic nie wiesz o Korwinie, bo wierzysz tv, która go kreuje na wariata i szowinistę. Obejrzyj w necie choć jeden wywiad z nim to pogadamy.

Gość gość
PiS zabierze nam kobietom wszystkie prawa, taka prawda...

Gość gość
Nie, Korwin to oszołom i nikt go nie kreuje, jakim cudem wyobrazasz go sobie przy wladzy? A obnizenie podatków i zlikwidowanie dochodowego niekoniecznie zalatwi ci problem, nie ma tak, ze jest cudowna ekonomiczna recepta i sprawdzi sie w kazdym kraju.

Gość gość
Ogladam z nim wiele wywiadow, i wystarczajaca mam o nim opinie. Nie wiem skad ta moda na skrajna prawice zapanowala wsrod mlodziezy, ale jak zawsze mlodziez nie wie w ktora strone isc i sie miota.