Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze tesciowej

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze calej rodziny mojego narzeczonego...oni maja mnie za zero chociaz pracuje i sie ucze. A kiedy cos chca to jestem najukochansza na ziemi. Narazie to wytrzymuje ale ile mozna

Gość Mowidka
zapewniam cię że bedzie tylko gożej

Gość gość
podoba mi się ta sukienka czarna, jesli Twoja figura pasuje do jej kroju to jak najbardziej idealna na studniowke :)

Gość gość
Wszyscy mowia ze bedzie gozej... No ale mowie sobie ze po slubie jakos ich ustawie

ja tez tak mówiłam po slubie nędzie inaczej, a jest katastrofajnie, właśnie sobie nie ustawisz, bo sie nie da, a bedziesz z nią mieszkać?

mozesz sprobowac sie zaprzyjaznic po malu, nie znaja cie wiec traktuja cie troche nieufnie, a jak sie wprowadzisz i zaczniesz wszystkich ustawiac to przyniesie to efekt odwrotny do zamierzonego, pomysl jakby ktos obcy wstargnal w zycie twojej rodziny i zaczal wszystkim mowic co maja robic jak sie zachowywac, nie narzucaj im od razu swojego zdania, stad potem biora sie konflikty, sprobuj sie dopasowac i zdobyc po malu ich zaufanie

Gość gość
Za parę lat ty będziesz teściową i też tak będą cię traktowali

Gość gość
gość wczoraj widac do szkoly pod górkę miałaś,nie nauczyłas sie ortografii a nie trzeba było się uczyć? a nie pchać do ożenku matołku?