Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studniówka!

Polecane posty

Gość gość

Widzę, że już zaczęły się tematy, więc przyszlam ze swoim zapytaniem, dość typowym? Jaka sukienka na studniówkę? Bo mam totalny mętlik w głowie. Jak chcę wyglądać? Skromnie, ale elegancko, z klasą, trochę jak dama. :) Nie chcę zbytnio pokazywać pleców czy biustu, bo nawet jeśli to jest on spory, a na przyjście bez stanika nie mogę sobie pozwolić. Marzyła mi się suknia do ziemi, z delikatnego materiału..ale jak na złość, mam ledwo 160cm i w swoic obcasach nawet nie będę miała 170cm.. Także, myślę o sukience do kolan, delikatnie rozkloszowanej. Widziałam, że jakaś dziewczyna ma problem podobny do mojego i też myślę o tej sukienke: http://www.kartes-moda.pl/rozkloszowana-sukienka-z-kokardami-na-wesele-km112?utm_source=allani&;utm_medium=cpc&utm_campaign=allani Tyle że czarnej? Doradzicie coś? :c Muszę kupić ją wcześnie i tak.

Gość gość
podoba mi się ta sukienka czarna, jesli Twoja figura pasuje do jej kroju to jak najbardziej idealna na studniowke usmiech.gif

Gość gość
No cóż.. Wcięcie w talii mam, biust też(i to nie taki mały, ale nie ogromny), tylko mam masywne uda, dlatego chcę je zakryć. :) Tylko jakie dodatki do niej i fryzura (tylko upięcie!)

Gość gość
Bardzo ładna. :)