Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz_xxx

Jazda samochodem bez celu,

Polecane posty

Gość Mateusz_xxx

Witam, otóż mam taki problem, już od ponad 9 lat oprócz przymusowych dojazdów do pracy lub na zajęcia lubię extra pojeździć sobie samochodem zupełnie bez celu, tzn. przejechać się samochodem dla relaksu, zabicia czasu, pogapienia się na fajne kobitki z ukrycia za kierownicą kierowcy, posłuchać dobrej muzy w bryce, lubię zrobić parę rundek po moim mieście lub wyskoczyć kilkanaście kilometrów poza miasto dla zabawy, ot taka moja jedyna życiowa frajda z życia, wiem, że auto nie jest na wodę, po podsumowaniu sobie obliczyłem, że na bezcelową jazdę przepuściłem przez 9 lat około 20 000 zł, co zrobić jak moją frajdą jest jazda samochodem, też tak macie?

Gość gość
ważne że masz frajdę jedni jeżdżą na rowerze inni samochodem a jeszcze inni spacerują wszystko jest ok

Gość gość
frajda to frajda

Gość gość
Kiedyś miałem jak ty. Potem z samochodu przesiadłem się na motocykl. Co roku jeździłem nim do Włoch i Chorwacji, wypadów nad morze lub mazury nawet nie policzę. Nie patrzyłem ile to kosztuje. Nie żałuję ani grosza wydanego na te wyjazdy. A teraz pracuję jako kierowca autobusu w Niemczech. I już nie chcę mi się jeździć prywatnym autem. Zanim odpalę auto to 10 razy się zastanowię czy muszę nim jechać, bo mam autobusy za darmo :)

Gość gość
a ja wolę rower, niedawno kupiłem rowery w http://rowerystanles.pl dla całej rodziny i teraz razem, też dla relaksu śmigamy po ścieżkach.

Gość gość
No nieźle, fastidcard.com z tego co widzę dalej ma obniżki na kolekcjonerskie prawo jazdy ;) I dalej ten sam kod zniżkowy 84NA7R5B, trzeba korzystac zanim zmienią ;) A dokumenty naprawde pierwsza klasa.

Gość gość
Odkąd skończyłam kurs na prawo jazdy w szkole nauki jazdy Alien (http://www.alien.szczecin.pl/) lubię sobie czasem wieczorem pojeździć po okolicy i uspokoić nerwy, to zupełnie inna jazda niż w dzień po mieście.

Gość gość
ja tez lubie jezdzic.