Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doradca_online_muke

rozwój zawodowy z MUKE

Polecane posty

Witajcie! Jestem Waszym doradcą online. Pojawiłem się na tym forum w ramach kampanii informacyjnej skierowanej do wszystkich zainteresowanych rozwojem zawodowym i direct sales. Chętnie przedstawię i omówię korzyści oraz szczegóły współpracy z MUKE. Twórz z nami nową jakość na rynku sprzedaży bezpośredniej! Jeśli macie jakiekolwiek pytania, zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji. Daniel Doradca online MUKE muke.com.pl

Gość Sarunia45
Mam kilka pytań w związku z ogłoszeniem powyżej. Czy oferujecie jakąś podstawę? Jak wyglądają szkolenia, zapewniacie? Czy to jest praca na umowę?

Witaj Sarunia45, Zatrudnienie w firmie MUKE opiera się na zasadach umowy zlecenie zarówno dla osób fizycznych, jak i działalności gospodaczych. Wielostopniowy i innowacyjny system prowizji zapewnia wysokie wynagrodzenia i satysfakcję z wykonywanej pracy. Przed przystąpieniem do samodzielnej pracy przechodzisz cykl szkoleń i coachingu w celu nabycia umiejętności pozyskiwania klienta i skutecznej sprzedaży. Daniel Doradca online MUKE muke.com.pl

Gość Terka33
a w jakiej formie odbywa się sprzedaż? czy czas pracy każdy ustala sobie sam?

Witaj Terka33, Jest to system sprzedaży bezpośredniej, który odbywa się na specjalnie przygotowanych przez firmę MUKE wyspach prezentacyjnych zlokalizowanych w takich punktach jak: galerie handlowe, centra biznesowe, targi, eventy, itp. Czas pracy jest nienormowany, jednak w tygodniu powinno poświęcić się średnio tyle co na pełnym etacie. Daniel Doradca online MUKE muke.com.pl