Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co koleżanki piszą do mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem takich dziewczyn, wiedzą że on ma tą jedyna, a ciągle widzę na fb jak go zaczepiają i piszą "co tam?" "co słychać?" "co porabiasz?" dla mnie takie dziewczyny zachowują się jak jakieś szmaty, dlaczego nie pytają swoich facetow "co tam, co porabias?" tylko do mojego faceta?! kiedy dobrze wiedzą żeon jest ze mną :( jak ja mam z nim rozmawiać bo już nie wiem:(

Gość gość
ile macie lat ?

Jeśli do niego piszą to znaczy, ze jest atrakcyjny i na tyle otwarty w stosunku do nich, ze nie boją się do niego zagadać...gorzej jeśli im odpisuje bo to znaczy, że z nimi rozmawia mu się równie dobrze lub lepiej niż z Tobą, a to swojego rodzaju zdrada duchowa bo powinno sie mieć tylko jedną połowę i jej ze wszytskiego zwierzać i dzielić zycię, poglądy, zmartwienia i uczucia.

Gość gość
izyda, chyba Cie pogrzalo kobieto, prawie kazdy facet by odpisal gdyby zagadala czy napisala do niego super dupa, tylko kobiety sa takie naiwne zeby z wszystkiego sie zwierzać.. kobieta musi byc troche tajemnicza, bo to pociaga faceta a nie wszystko mu gadac

Gość gość
ja mam 27 on 29

Gość gość
zazdrość cię zżera i tyle, tam gdzie zazdrość to i krótki związek

Gość gość
nie zrzera mnie zadna zazdrosc, tylko jestem ciekawa po co im wiedziec co u mojego faceta slychac, czy wy tez wypisujecie do znajomych kolegow co slychac?

Gość gość
jak ja mam z nim rozmawiać bo już nie wiemsmutas.gif xxx no to masz pretensje do tych dziewczyn czy do swojego faceta dzi/w/karza?

Gość madra po nauce
czy on jest z toba szczery i ci o tym mowi? jelsi tak powinans jemu zaufa ci go nie kontrolowac, wiem to trudne, ale zwiazek to zaufanie