Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2015 To była 2 w nocy.Wracałem z rodzicami do domu.Gdy byłem już przed domem strasznie się wystraszyłem.Swiecił czerwony księżyc.Słyszałem warczenie Żywych trupów.Na takim płocie wisiało ogłoszenie że ^^Czeka nas wszystkich śmierć Zombie Wszystkich zarażą i cała Ziemia Umrze.Gdy Bedzie po wszystkim Zombie zaczną zjadać sbnawzajem^^.Gdy ja to odczytałem zobaczyłem jeszcze jedno ogłoszenie.^^W Chinach jest Schronienie dla dwóch milionów ludzi^^Razem z rodzicami pojechaliśmy na lotnisko jednak zombie zainfekowały całe lotnisko.Mój brat był pilotem dzieki temu odlecieliśmy z zainfekowanego Lotniska prosto do Chin.W Chinach nie było schronienia tylko zbudowali statki kosmiczne które wysłali nas na inną galaktyke gdzie była planeta jak nasza Ziemia w Prehistorii.Jednak zainfekowany był 1 człowiek który zainfekował innych ludzi.Następnie Zainfekował mnie i moją rodzine zjedli mnie żywcem widziałem jak ze mnie flaki wylatywały.To wszystko sie stało przez ten księżyc czerwony jak krew.Po chwili sie obudziłem pogem cały zalany j poszedłem do szkoły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach