Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SylwiaKwiatkowskaaa

Tracę zaufanie

Polecane posty

Gość SylwiaKwiatkowskaaa

Witam. Mój mężczyzna po miesiącu związku na imprezie u mojej przyjaciółki zaproponował jej seks w trójkącie. Był gotów z nią to robić zaraz po stosunku ze mną. Wtedy to olalam, choć było to niesamowicie bolesne dla mnie... Teraz po pół roku razem i kiedy razem mieszkamy czasem przypomina mi się wiele przykrych rzeczy (choćby to,ze gdyby nie rzuciła go kobieta, to nigdy by ze mną nie był). Dowiedziałam się też, ze podczas seksu ze mną myślał o innych kobietach, choć mówi, "ze to było na początku, kiedyś ". Ranią mnie takie rzeczy, także to, ze często mnie kłamie, nawet z drobnostkami. Czuje się lekko upokorzona tym. Kocham go, długo się o niego starałam. Co mam o tym myśleć? Zastanawiam się, aby to zakończyć, mimo, ze poza tym dogadujemy się idealnie i na pierwszy rzut oka wszystko jest dobrze...

Gość gość
Ty się czujesz "lekko upokorzona"?? Szanuj się kobieto. To nie jest związek, więc olej debila, ot co.

Gość gość
I jeszcze Cię oświecę, to nie jest Twój mężczyzna, ba to nawet chłopczyk nie jest :D Bym w ryj dała za takie teksty, a Ty dalej z nim sypiasz?

Gość gość
ja już straciłam