Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sycylijska

Dieta Kopenhaska od ddzisiaj!

Polecane posty

Gość sycylijska

Zaczynam od dzis. Moja waga 62 i moj cel to 55. No moze nie przez dwa tygodnie.. ale na tej diecie chce schudnac 4 kg. Wiem, ze to mozliwe bo juz kiedys ja stosowalam i schuddlam wlasnie tyle. niech ktoeas sie dolaczy, zapraszam, bedzie razniej. Zaraz wkleje jadlospis.

Gość sycylijska
DZIEŃ 1. i 8. Śniadanie: kubek kawy, kostka cukru II śniadanie: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak, pomidor Obiad: duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2. i 9. Śniadanie: kubek kawy, kostka cukru II śniadanie: duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną Obiad: plaster szynki, 2–3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3. i 10. Śniadanie: kubek kawy, kostka cukru, grzanka II śniadanie: gotowany szpinak, świeży owoc, pomidor Obiad: plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4. i 11. Śniadanie: kubek kawy, kostka cukru II śniadanie: tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny Obiad: sałatka owocowa, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5. i 12. Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną II śniadanie: duża chuda ryba Obiad: befsztyk, sałata i brokuły DZIEŃ 6. i 13. Śniadanie: kubek czarnej kawy, kostka cukru II śniadanie: kurczak, sałata z olejem i cytryną Obiad: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7. Śniadanie: kubek herbaty bez cukru II śniadanie: chude grillowane mięso Obiad: NIC

Gość gość
Hej. Dieta margita jest lepsza. Bardzo podobna ale na sniad mozna zjesc bulke i tez przez 14dni ok 4.5kg sie chudnie. Moze sprobujemy? Jestem chetna.

Gość sycylijska
Ja juz zaczelam, wiec bede sie tej trzymac, ale moze po sprobuje. Ja i taknie jadam sniadan, wiec dlamnie to zadne wyrzeczenie. Mozemy isc rownoczesnie, ja na mojej a Ty na twojej ibedziemy porownywac efekty, samopoczucie, posilki itd. Co Ty na to?

Gość gość
Pierwszy dzien poszedl gladko, zrobilam zupe brokulowa i jajecznice na lunch, oczywiscie beztluszczu, a na obiadokolacje mieso czerwone, ktore bardzo lubie. Do tego yerba i herbata czerwona. Waga pokazala rano 0.6kg mniej. Licze na 2-2.5kg mniej do niedzieli, no moze poniedzialku.