Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie możemy chwycić za broń zorganizować się i obalić ten zdradziecki

Polecane posty

Gość gość

rząd? Tak jak niegdyś Józef Klemens Piłsudski dokonał przewrotu majowego i obalił nieudolne rządy bandy debili która staczała na dno kraj tak jak teraz robi to tusk merkel i kopacz i całe po :O

Gość gość
Bo mamy zbyt malo sztachet w plotach, dlatego.

Gość gość
nie bo jesteśmy tchórzliwymi p*********m leniami patrzącymi tylko na kasę ue! Wystarczy że komuniści nam naobiecują kasy i już wszelkie myśli rewolucyjne nam przechodzą jesteśmy bandą debili która zginie i tyle z tego będzie!

Gość gość
W październiku już będzie raj. Nie martwcie się. W rzekach mleko i miód,w następnym tygodniu piwo i wódka. Wasz PiS do władzy dojdzie .hehehe...NAIWNIACY.

Gość gość
zgadzam się z grubą dziewczyna z 9:06

Gość kuba3232
obalić rząd to nie problem, problemem jest to, co miałoby nastąpić później, bo ja nie widzę w polityce, również tej antysystemowej, kogoś kto rzeczywiście miałby pomysł jak naprawić ten burdel, i nie mówcie mi o Korwinie, on może ma parę dobrych haseł i to wszystko, a tutaj potrzeba pełnego profesjonalnie przygotowanego programu... moim zdaniem jeszcze nie nadszedł czas na rewolucję :)

Gość gość
Korwin ma zaplecze wyedukowanych ekonomistów, prawników, strategów międzynarodowych, więc on jest właściwą osobą jak najbardziej. Jak nie wiesz o nim nic, to się nie wypowaidaj. Czas też jest właściwy, bo idą wybory, a podczas następnych za 4 lata będzie już tyle muslimów u nas, że Korwin z nimi nie wygra, chyba że wojną domową, a tego nikt by nie chciał. Wspomnisz moje słowa.

Gość kuba3232
gdzie ma zaplecze? podaj organizacje i nazwiska, kto wspiera Korwina? jakieś profesjonalne think-tanki itd.? chu/ja ma a nie zaplecze, nawet porządnego programu nie posiada, poza paroma punktami spisanymi bardziej w formie deklaracji ideowej niż programu... coś pier/doli o likwidowaniu podatków, dochodowego itd. a kto mu to policzył, że jak polikwiduje podatki to budżet mu sie domknie?? gdzie są profesjonalne wyliczenia?? NIC NIE MA !!! puste słowa, zwykły populizm tylko że z innego bieguna 😠

Gość gość
W necie jest pełno danych jakie ma zaplecze. To są ludzie z tytułami profesorskimi, którzy zajmowali szacowne stanowiska w aparacie państwowym i przerażeni ty, co widzą zwrócili się w stronę Korwina. Jeśli temu zaprzeczasz, to albo jesteś zbyt leniwy by to sprawdzić albo agitujesz za peło. Tak czy inaczej: nie kłam!

Gość gość
k***in nie posiada programu... walnijcie się łeb ma jeden z najlepszych programów w przeciwieństwie do kukiza który jak kobieta sam nie wie czego chce i raz krzyczy że jest prawy raz że lewy raz że kaolicja RN raz że ze zjednoczoną lewicą o co mu chodzi?!

Gość gość
jaką broń na 100 Polaków jest jedna sztuka broni , na Białorusi maja 9 szt.....

Gość gość
jest broń czarnoprochowa bez zezwolenia też strzela i zabija a wojsko i policja powinny stanąć za nami jeśli zależy im na Polsce!

Gość gość
OFFsik Owsiak napremiera i róbta co chceta........bedziedobrze

Gość kuba3232
w necie jest pełno?? hahaha, pokaż mi to, bo jakoś nie widzę :D daj mi link do strony, na której znajde obliczenia do jego śmiesznego "programu", gdzie ktoś rzetelnie policzył budżet po tych proponowanych zmianach hahaha :D du/pa, nie ma nic takiego! wiec nie pier/dol 😠

Gość gość
Jeśli nie umiesz szukać w necie, to znaczy, że jesteś niedorozwinięty umysłowo, a więc dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa. Poza tym: Korwin ma zaplecze wyedukowanych ekonomistów, prawników, strategów międzynarodowych, więc on jest właściwą osobą jak najbardziej. Jak ktoś nie wie o nim nic, to niech się nie wypowaida. Czas też jest właściwy, bo idą wybory, a podczas następnych za 4 lata będzie już tyle muslimów u nas, że Korwin z nimi nie wygra, chyba że wojną domową, a tego nikt by nie chciał. Wspomnisz moje słowa. A zatem głosujcie na Korwina :)

Gość gość
...czy ten temat jest prowokacją jakiegoś niedorozwoja z ABW lub innych służb....kolejnego Kwietnia ktoś chce wykreować?

Gość gość
Tylko Korwin był od początku przeciw islamizacji, był na protestach, zbierał podpisy pod petycją, rozklejał plakaty, edukował. Korwin ma zaplecze wyedukowanych ekonomistów, prawników, strategów międzynarodowych, więc on jest właściwą osobą jak najbardziej. Jak ktoś nie wie o nim nic, to niech się nie wypowaida. Czas też jest właściwy, bo idą wybory, a podczas następnych za 4 lata będzie już tyle muslimów u nas, że Korwin z nimi nie wygra, chyba że wojną domową, a tego nikt by nie chciał. Wspomnisz moje słowa. A zatem głosujcie na Korwina :)

Gość kuba3232
widzisz, nawet jednego linka nie jesteś w stanie podać, bo żaden rzetelny program i obliczenia u Korwina NIE ISTNIEJE !!! :D a ty jesteś jedynie ślepym wyznawcą tego pacana, tyle w temacie :)