Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!Wysiadam psychicznie...

Polecane posty

Gość gość

Zacznijmy od początku, jestem kobietą mam 21lat, pochodę z rodziny gdzie królował alkohol, ojciec zmarł dawno temu, mata nadużywała alkoholu, biła mnie i poniżała, często wyzywała od szmat,kurw słyszałam często też abym zdechła. Sama popijałam, miałam nawet próbę samobójczą, Szukałam miłości,poznałam jego, zaszłam wcześnie w ciążę gdy się dowiedział zwyzywał mnie od szmat, straszył poprawczakiem jeżeli nie pozbede się ciąży, nie pozbylam się, urodziłam syna, było mi bardzo ciężko miałam tylko siedem stow na życie, musiałam opłacać rachunki, matka nie pracowała przecież, pieluchy,mleko wszystko kosztowało, do dziś pamiętam smak suchego, czerstwego chleba.... Psychicznie nie dawałam rady, ale znów kogoś poznałam, wyciągnął mnie z tego gowna, zamieszkaliśmy razem, my i mój syn, z matką straciłam kontakt, czas leciał, a ja czuje ze ze mną coś nie tak, wstaje rano i nie wiem co dalej, nic mi się nie chce, nawet zakładać tego tematy, pisać, rozdrapywac rany, niby wszystko ok, ale w środku cierpię, nikomu na mnie nie zależy, nawet maż mnie nie kocha, czuje jak bym była jego niewolnicą, sam już nie raz nazwał mnie szmata, a jego matka wzywała mnie od patologii, nikt nie wie co czuje, wstaje ,i odpalam youtube , z muzyką o śmierci, i myślę co by było gdyby, ale za chwilę, czekaj mam jeszcse dziecko, czy chcem zgotować, mu takie dzieciństwo jak moje, pewnie ze nie, więc staram się żyć, co dzień rano zakładam maskę aby nikt nie zauważył ze ze mną coś nie tak. Ostatnio się pogorszyło, coś w stylu schizofremi, ciągle słyszę głosy, boję się przebywać sama, boję się ciemności,boję się wszystkiego, wojny, uchodźców, boję się ze ten piękny świat może prZestać istnieć taki jaki znam, bo świat jest piękny, tylko ludzie...wiadomo. Jednak mój problem to ten strach i te głosy, głupie uczucie ze ktoś mnie obserwuje ze ktoś jest w pomieszczeniu gdzie i ja jestem, k***a boję się po prostu, śpię nawet przy grającym tv, boję się ze coś stanie się mi lub mojemu dzuecku, potrafię 10 razy wstać w nocy spawdxić czy moje dziecko śpi dobrze, czy oddycha, ciągle mam w głowie głos sprawdź cZy wszystko w porządku, i tak ze wszystkim, popadam w paranoje, najpierw czytałam wszystkie niusy związane z Rosja i Ukrainą, bo bałam się wojny,dalej się boję i to panicznie co dzień mam te myśli, a teraz jeszcze ci uchodźcy boję się ze będą zabijać... Boję sir ze nie wytrzymam ze skończę jak magik....

Gość gość
czemu na głupie tematy odpowiadacie a gdy ktoś prosi o pomoc to już nie?