Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szalał za mną teraz mnie olewa

Polecane posty

Gość gość

kiedys pisał 50 smsów dziennie, a teraz tylko maile i odpowiada po 2 dniach a kiedyś odpisywał niemal od razu, po 5 minutach nawet......co sie stało? :( to dlatego, że seksu nie było i uznał, ze w zwiazku z tym nalezy szukać innej? a paradoks polega na tym, że ja dopiero teraz coś czuję a u jak widze przeszło :(

Gość gość
* a mu jak widzę przeszło

Gość gość
ma inną i nie myśli o tobie,tamta jest ważną dla niego

Gość gość
Sprawdzają się dwie stare jak świat prawdy... "bo chodzi o to, żeby gonić zajączka...." "miej wyjepane a będzie Ci dane...." Po prostu.

Gość gość
ja sie nie nadaje do relacji z facetami bo mam opóźniony zapłon :( ja nie potrafie od razu sie na kogos rzucać....a potem on sobie gdzie indziej szuka, nikt na mnie nie czeka :(

Gość gość
no on mnie gonił i nie złapał, bo nic nie było między nami w sferze fizycznej, widocznie zmęczyło go to bieganie i dostał coś szybciej od kogoś innego

Gość gość
w sumie to nawet nie wiem czy kogoś ma, ale ma ostatnio dużo zdjęć z taka jedną, zdjęcia wyglądaja na przyjacielskie, ale łape jej kładzie na talii, zresztą innym kobietom też

Gość gość
jakby był w zwiazku to by sie tym pchwalił na fb, bo on z tych lubiących pokazywać co sie dzieje, czyli uważacie, że nie powinnam żałowac, ze już mu opadło zainteresowanie mną?