Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinusoidaaaa

facet cham

Polecane posty

Gość sinusoidaaaa

znałam się z kimś 4 lata, od początku iskrzyło, wyznania miłości, seks, potem problemy Jego, moje. Moje się rozwiazały jego jeszcze nie. Jeszcze 2 tygodnie temu dobry kontakt, opowiadał o problemach, potem nagła obraza z jego strony i cisza, zero kontaktu. Następnie prośba o spotkanie celem wyjaśnienia jego zachowania, umówione miejsce, godzina. Poszłam, czekałam, nie zjawił się, nie wyjaśnił. Dodzowniłam się po 2 godzinach, a ten na imprezie bawi się w najlepsze. Powiedziałam, co myślę. Nie przeprosił, nie chcę już tego związku, ale bardzo mi przykro, że nawet nie przeprosił ... Poczułam się okropnie.

Gość gość
znaczy się wystawił Cię i nie wyjaśnił nic? Ile to dziecko ma lat ? :D :D bo na pewno nie jest to mężczyzna

Gość sinusoidaaaa
Tak, wystawił mnie, no 36 lat to by się wydawalo, że nie dziecko. W sumie to w lekkim szoku jestem, że tak mnie potraktował. Dotychczas nikt mnie tak nie potraktował. Rozumiem, że ma problemy duże itd. ale to nie usprawiedliwia takiego zachowania. Zastanawia mnie co jest nie tak z facetem lat 36, który nagel zaczyna zachowywać się jak gówniarz.

Gość gość
Zapomniałaś napisać, że te wasze "problemy" to twój mąż i jego żona :-D

Gość sinusoidaaaa
Nie, u mnie zawodowe były, u niego choroba ojca. Aktualnie końcowy etap.

Gość gość
Zawodowe z kochankiem w pracy?

Gość gość
kolejna co poleciała na chama :P

Gość sinusoidaaaa
no nie poleciała, bo po pierwszym chamskim zagraniu zakończyła relację, jedyne co to na zakończenie oczekiwałam przeprosin. "Leciałam" na niego do czasu ;) Co wy macie z tymi kochankami? wszedzie się tego dopatrujecie

Gość samiec_alfa9
Źle się zachował, ale uważasz że wyzywanie go od chamów jest w porządku ? Trochę to też świadczy o tobie.

Gość sinusoidaaaa
W rozmowie z nim nie wyzwałam go od chamów. Powiedziałam mu, że wiem, że ma problemy i mu ciężko, ale to nie jest usprawiedliwienie i powiedziałam też, że czekam na przeprosiny. Nie doczekałam się i dlatego uznałam go za chama. Tyle. Skoro jasno i wyraźnie przestawiłam swoje zdanie to dorosły człowiek odpowiedział by cokolwiek. A jego postawa świadczy o całkowitym zlekceważeniu mojej osoby. Więc jak inaczej go nazwać?

Gość samiec_alfa9
W rozmowie z nim nie wyzwałam go od chamów. xxxx Domyślam się, odważni jesteście w internecie, a w cztery oczy często brakuje tej odwagi. Ale dobrze zrobiłaś.

Gość sinusoidaaaa
To raczej nie kwestia odwagi, wtedy nie byłam wściekła na niego, a teraz już jestem :) Bo dotarło do mnie jak niewiele znaczyłam dla niego, a sprawiał wrażenie, iż jestem jedyna i wyjątkowa ...

Gość samiec_alfa9
Ok, niech i tak będzie.

Gość sinusoidaaaa
Samcze ;) mam się mścić czy też odpuścić całkiem (przyznam, że wolę opcję odpuszczenia wszystkiego, wykasowania znajomości z pamięci) ? jako samiec co radzisz?

Gość samiec_alfa9
Odpuść, przejdzie ci i będziesz miała satysfakcję. czemu ? trudniej jest odpuścić, a łatwiej się zemścić. Zemsta jest dla słabych. Zemsta jest zła, źle postąpisz i będziesz miała potem niechciane wyrzuty. Świata nie zmienisz, nie ma co się przyjmować, było minęło.