Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polećcie nianie elektroniczna od 100 do 300zl

Polecane posty

Gość gość

J.w. Żeby dzialala tez na zewnatrz gdy wyjde do ogrodka. Przy pierwszym dziecku mialam Philipsa ale kupowałam uzywana i niestety po roku sie schrzaniła a tak to bylam zadowolona ale uzywalam tylko w domu/mieszkaniu. Teraz mieszkam juz w domku i potrzebna mi jest tez funkcja odległości przynajmniej 50m. Polecicie cos?

Gość gość
Ja mam Philips avent taki model bialo błękitny. Jedna stacja stojąca taka niższa druga ta co trzyma rodzic albo stoi albo można ja nosić na szyji bo jest przystosowana pod smycz. Dalam 236 kilka miesięcy temu pr z ez allegro. Jestem zadowolona bardzo.. Ta część u dziecka ma kolysanki i lampkę w kształcie księżyca. Rodzic może mówić przez odbiornik do dziecka.

Gość gość
słabo się wkleił link, skopiuj lepiej cały i przeklej

Gość gość
Zdecydowanie polecam Tomy TD350. Nie jest drogi a w 100 procentach spełnia swoją funkcję. Wybrany zupełnie przypadkowo.

Gość gość
Ktos jeszcze?

Gość gość
mam angelcare - sa rozne modele z czujnikiem oddechu i bez (tansze) cena od 250zl. Moj model jest juz starszy, ale bylam z niego zadowlona. Nie gubil zasiegu, nie bylo problemow z jakoscia dzwieku. W pomieszczeniach bdb odbior-w blokach u sasiadow pietro nizej mieszkanie po przeciwnej stronie schodow odbior dalej idealny. Bylam b zadowolona. Siostra miala nowszy model z czujnikiem temp i tez byla zadowolona. Moj model ma tez czujniki oddechu jak siedowiedzialam, ze takie cos jest to spalam spokojniej. Teraz moja nianie bede dalej uzywac.