Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Prywatny Gabinet Psychologiczny mgr Irena Ma艣lankowska Opole opinie

Polecane posty

Go艣膰 Halina S
Doktor Ma艣lankowsk膮 serdecznie wszystkim polecam, ja mam problemy wieloletnie z zaburzeniami odzywiania (bulimia) i to pierwsza lekarka przy ktorej robie postepy warto szukac pomocy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szwiks89
nie jest drogo, jest profesjonalnie a pani Irena naprawde dobra w tym co robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grungid
Chodze z powodu depresji dwubiegunowej, z tymi do艂ami ci臋偶ko si臋 samemu upora膰 a same leki nie daj膮 niestety dobrych 'zdrowych' efekt贸w przyjazny czysty gabinet sprzyja atmosferze, polecam wszystkim szukajacym pomocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pani Doktor to 艣wietna lekarz. Bardzo pomog艂a mojej c贸rce kt贸ra w okresie dojrzewania napotka艂a problemy. Pani Irena 艣wietnie jej wszystko wyt艂umaczy艂a i spotkania bardzo pomog艂y w naszej relacji "matka- c贸rka". Pozdrawiam serdecznie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lidia121910
Zdecydowanie mog臋 poleci膰 ten gabinet psychologiczny, zw艂aszcza je艣li chodzi o leczenie zaburze艅 depresyjnych , z kt贸rymi si臋 zmagam. My艣l臋, 偶e nie ma lepszego psychologa je艣li chodzi o Opole. Widz臋 w jej ofercie (http://psycholog-opole-maslankowska.pl/oferta/) 偶e pomaga tak偶e ma艂偶e艅stwom. Mo偶e przy nast臋pnym spotkaniu zapytam j膮 o mo偶liwo艣ci terapii ma艂偶e艅skiej dla nas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋 sama cierpia艂am na nerwic臋, mia艂am problemu z objawami psychosomatycznymi, ale Pani Irena okaza艂a si臋 by膰 艣wietnym specjalist膮 , dzi臋ki kt贸remu szybko wysz艂am z problemu dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TogetherAgain
Pani Ma艣lankowska uratowa艂a moje ma艂偶e艅stwo. Ka偶de z nas mia艂o swoje za uszami, ale nie chcielismy rezygnowac z bycia razem, i dla dobra dzieci, i zwyczajnie ze wzgledu na nasza gasnaca milosc.. Po kilku spotkaniach jestesmy na bardzo dobrej drodze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tosianka987
bardzo dobra terapeutka o duzym doswiadczeniu, ciekawych metodach rozpracowywania wlasnych problemow i prawdziwie troszczaca sie o pacjenta prawdziwa psycholog z powolania, z niemalymi sukcesami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niesamowicie dobry psycholog wspieraj膮cy,uczciwy, zaanga偶owani Pani Irena ma w sobie pewien dar, kt贸rego nie mo偶na si臋 nauczy膰, trzeba go po prostu mie膰 godna zaufania wszystko zachowuje dla siebie dyskretna i m膮dra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomekk88
Do pani Ireny trafi艂em z polecenia stosunkowo niedawno, ale juz widze efekty regularnie zazywanych lekow i przede wszystkim terapii Mam problem z alkoholem, oraz epizody depresyjne. Sam nie dalbym rady, ale teraz staje na nogi i dziekuje za to pani Irenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZamaZanna
Do艂膮czam si臋 do pozytywnych opinii, po pierwsze : bardzo dobre pierwsze wrazenie, gabinet czysty i nowoczesny, rozmowa telefoniczna konkretna, termin niezbyt odlegly. Po drugie : pani Irena jest wspaniala terapeutka! Opanowana, doswiadczona a do tego kreatywnie podchodzi do rozpracowywania problemow zamiast wypisywac od razu leki - brawo! Inni lekarze nie mieli problemu z latwoscia przepisac ciezkich lekow psychotropowych po ktorych mialam wiecej efektow ubocznych niz korzysci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja dzi臋ki pani Irenie wyleczy艂am nerwic臋 objawy nie powracaj膮 jestem szcz臋艣liwa, pe艂na energii, nie mam 偶adnych problem贸w ze swoimi emocjami a co najwa偶niejsze nie bior臋 lek贸w dzi臋ki Panie Irenie si臋 udalo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EwaZ
By艂am u Pani Ireny w zesz艂ym tygodniu na spotkaniu ko艅cz膮cym nasz膮 sesj臋. Dzi臋ki niej u艣wiadomi艂am sobie w kt贸rych miejscach pope艂niam b艂膮d w swoim zachowaniu. Teraz z m臋偶em nareszcie si臋 dogadujemy. Serdecznie Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiedzcie mi prosz臋 ile trwa mniej wi臋cej terapia ma艂偶e艅ska? mamy z m臋偶em teraz spory kryzys i zastanawiam sie powa偶nie nad tak膮 terapi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patrykw
Polecam Pani膮 Doktor regularnie do niej ucz臋szczam i raczej nie ma czasu na pisanie o sobie samej;) Zazdro艣nik贸w pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
terapia trwa tyle ile tego potrzeba my tak膮 terapi膮 ma艂偶e艅sk膮 mieli艣my p贸艂 roku przyznam, 偶e w naszym przypadku to jak najbardziej wystarczy艂o ;) pani Irena sama oceni ile czasu wam potrzeba;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciesz臋 si臋, 偶e podj臋艂am si臋 wsp贸艂pracy i skorzysta艂am z pomocy pani Ireny wg mnie jest to osoba ca艂kowicie wykwalifikowana i sympatyczna w 100% anga偶uje si臋 w problem i naprawd臋 troszczy si臋 o swojego pacjenta godna zaufania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teresa P艂onka
Zdecydowanie przy艂膮czam si臋 do pochlebnych opinii o dr. I. Ma艣lankowskiej. Sama mia艂am problemy z dzieckiem w wieku szkolnym i uda艂am si臋 po pomoc do pani doktor. Jest to ciep艂a, 偶yczliwa osoba o bogatym do艣wiadczeniu i rzetelnym podej艣ciu do problematyki. Przede wszystkim potrafi cierpliwie s艂ucha膰, a potem analiza, diagnoza i najwa偶niejsze to leczenie, skuteczne z pe艂nym zaanga偶owaniem. Ja mam do niej zaufanie bo widz臋 post臋py u mojego dziecka, no i w szkole mniej problem贸w co 艣wiadczy, 偶e czas na psychoterapii i leczeniu nie poszed艂 na marne. Polecam gor膮co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hala65
Ciesz臋 si臋, 偶e trafi艂am w艂a艣nie do dr. Ma艣lankowskiej. Do tych pochlebnych opinii do艂膮czam i moj膮. Faktycznie jest to uznawana doceniana psychoterapeutka. Ja skorzysta艂am kilkakrotnie z jej pomocy po 艣mierci m臋偶a. Gdyby nie ona, to z lek贸w uspakajaj膮cych do dzi艣 bym nie wysz艂a. To bardzo warto艣ciowa osoba , anga偶uj膮ca si臋 w problemy 偶yciowe zwyk艂ego cz艂owieka. Potrafi wesprze膰 i pochyli膰 si臋 nad pacjentem, dokona膰 diagnozy i analizy. W spos贸b profesjonalny u艂o偶y膰 plan skutecznej terapii. Ogromnie jestem jej wdzi臋czna za okazan膮 偶yczliwo艣膰.Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Celina99
Pani mgr I. Ma艣lankowska to specjalista pierwszej klasy! Ma do艣wiadczenie, jest przy tym bardzo przyjemna i zaanga偶owana w problematyk臋 pacjenta, a to si臋 moim zdaniem liczy si臋 najbardziej. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldorfi
Doktor Irena Ma艣lankowska solidnie wykonuje sw贸j zaw贸d. W kontaktach z pacjentem i w leczeniu wykazuje si臋 pe艂nym profesjonalizmem. Po spotkaniach zawsze zostawia pozytywne wra偶eniem. Wizyty jak i sesje terapeutyczne s膮 w cenach przyst臋pnych dla pacjenta. Zdecydowanie polecam skorzystanie z us艂ug!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
warto czeka膰 na swoj膮 kolej pani doktor jest pomocna,wspieraj膮ca,kontaktowa i 偶yczliwa potrafi profesjonalnie przeprowadzi膰 terapi臋 z pacjentem godna zaufania, u艣miechni臋ta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janulka_9
Jestem po kilku wizytach u pani psycholog Ma艣lankowskiej i mog臋 艣mia艂o poleci膰 osobom z zaburzeniami psychiki. Nie wiem jak innym, ale mnie nie pomog艂a. Dopiero o wiele p贸藕niej zrozumia艂am, 偶e jestem nieszcz臋艣liwa nie z powodu swoich problem贸w, ale przez m贸j spos贸b postrzegania 艣wiata. Uczestniczenie w psychoterapii grupowej zmieni艂o si臋. Teraz jestem optymistk膮 i uwa偶am, 偶e mam cudowne 偶ycie. Szkoda, 偶e wcze艣niej go nie docenia艂am... Dopiero ta pani psycholog pomog艂a mi wszystko przemy艣le膰 i przewarto艣ciowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TematyAnalne
Ciekawe czy mi by ktoras z Pan tez pomogla wyjsc z mojej pasji o ktorej raczej nie napisze bo mi wstyd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalinka67
Do艂膮czam moje pozytywne wra偶enia i opinie o pani mgr. I. Ma艣lankowskiej. Jest to wyj膮tkowo do艣wiadczona i zorientowana w najnowszych psychotechnikach. Jej metody pracy z pacjentem s膮 na najwy偶szym poziomie, przy tym jest to osoba budz膮ca zaufanie i potrafi stworzy膰 tak膮 aur臋 szczero艣ci, 偶e sk艂ania do tego, 偶e cz艂owiek ch臋tnie si臋 otwiera i m贸wi o swoich najskrytszych problemach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam, czy w problemach z od偶ywianiem (anoreksja) - te偶 pani Irena pomaga?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olencja234
Bardzo subtelna i wra偶liwa pani psycholog. Z jednej strony empatyczna i wyrozumia艂a, z drugiej bardzo wymagaj膮ca i staraj膮cym si臋 uwolni膰 potencja艂 klienta. Posiada dar dr膮偶enia i ujawniania prawdziwych emocji oraz wypieranych konflikt贸w wewn臋trznych. Warto skorzysta膰 z pomocy tej do艣wiadczonej profesjonalistki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Saska234
Polecam do艣wiadczon膮 mgr I. Ma艣lankowsk膮 z szerokim wachlarzem umiej臋tno艣ci w komunikacji interpersonalnej oraz nawi膮zywania i utrzymywania kontaktu z pacjentem, budz膮ca zaufanie i stymuluj膮ca do pracy nad sob膮 pacjenta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Imira
Polecam us艂ugi w gabinecie psychologicznym mgr I. Ma艣lankowskiej. Bardzo dobre podej艣cie tej pani do pacjenta, sympatyczna, mi艂a, empatyczna, fachowiec pierwszorz臋dny z du偶ym do艣wiadczeniem i wiedz膮. Terapie na poziomie z widocznymi, zadawalaj膮cymi efektami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pomaga w r贸偶nych problemach moj膮 c贸rk臋 wspar艂a kiedy ta chorowa艂a na bulimi臋

Udost臋pnij ten post