Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prywatny Gabinet Psychologiczny mgr Irena Maślankowska Opole opinie

Polecane posty

Gość Halina S
Doktor Maślankowską serdecznie wszystkim polecam, ja mam problemy wieloletnie z zaburzeniami odzywiania (bulimia) i to pierwsza lekarka przy ktorej robie postepy warto szukac pomocy

Gość szwiks89
nie jest drogo, jest profesjonalnie a pani Irena naprawde dobra w tym co robi

Gość grungid
Chodze z powodu depresji dwubiegunowej, z tymi dołami ciężko się samemu uporać a same leki nie dają niestety dobrych 'zdrowych' efektów przyjazny czysty gabinet sprzyja atmosferze, polecam wszystkim szukajacym pomocy

Gość gość
Pani Doktor to świetna lekarz. Bardzo pomogła mojej córce która w okresie dojrzewania napotkała problemy. Pani Irena świetnie jej wszystko wytłumaczyła i spotkania bardzo pomogły w naszej relacji "matka- córka". Pozdrawiam serdecznie!

Gość Lidia121910
Zdecydowanie mogę polecić ten gabinet psychologiczny, zwłaszcza jeśli chodzi o leczenie zaburzeń depresyjnych , z którymi się zmagam. Myślę, że nie ma lepszego psychologa jeśli chodzi o Opole. Widzę w jej ofercie (http://psycholog-opole-maslankowska.pl/oferta/) że pomaga także małżeństwom. Może przy następnym spotkaniu zapytam ją o możliwości terapii małżeńskiej dla nas.

Gość gość
zgadzam się sama cierpiałam na nerwicę, miałam problemu z objawami psychosomatycznymi, ale Pani Irena okazała się być świetnym specjalistą , dzięki któremu szybko wyszłam z problemu dziękuję

Gość TogetherAgain
Pani Maślankowska uratowała moje małżeństwo. Każde z nas miało swoje za uszami, ale nie chcielismy rezygnowac z bycia razem, i dla dobra dzieci, i zwyczajnie ze wzgledu na nasza gasnaca milosc.. Po kilku spotkaniach jestesmy na bardzo dobrej drodze

Gość tosianka987
bardzo dobra terapeutka o duzym doswiadczeniu, ciekawych metodach rozpracowywania wlasnych problemow i prawdziwie troszczaca sie o pacjenta prawdziwa psycholog z powolania, z niemalymi sukcesami

Gość gość
niesamowicie dobry psycholog wspierający,uczciwy, zaangażowani Pani Irena ma w sobie pewien dar, którego nie można się nauczyć, trzeba go po prostu mieć godna zaufania wszystko zachowuje dla siebie dyskretna i mądra

Gość Tomekk88
Do pani Ireny trafiłem z polecenia stosunkowo niedawno, ale juz widze efekty regularnie zazywanych lekow i przede wszystkim terapii Mam problem z alkoholem, oraz epizody depresyjne. Sam nie dalbym rady, ale teraz staje na nogi i dziekuje za to pani Irenie

Gość ZamaZanna
Dołączam się do pozytywnych opinii, po pierwsze : bardzo dobre pierwsze wrazenie, gabinet czysty i nowoczesny, rozmowa telefoniczna konkretna, termin niezbyt odlegly. Po drugie : pani Irena jest wspaniala terapeutka! Opanowana, doswiadczona a do tego kreatywnie podchodzi do rozpracowywania problemow zamiast wypisywac od razu leki - brawo! Inni lekarze nie mieli problemu z latwoscia przepisac ciezkich lekow psychotropowych po ktorych mialam wiecej efektow ubocznych niz korzysci

Gość gość
ja dzięki pani Irenie wyleczyłam nerwicę objawy nie powracają jestem szczęśliwa, pełna energii, nie mam żadnych problemów ze swoimi emocjami a co najważniejsze nie biorę leków dzięki Panie Irenie się udalo!

Gość EwaZ
Byłam u Pani Ireny w zeszłym tygodniu na spotkaniu kończącym naszą sesję. Dzięki niej uświadomiłam sobie w których miejscach popełniam błąd w swoim zachowaniu. Teraz z mężem nareszcie się dogadujemy. Serdecznie Polecam

Gość gość
powiedzcie mi proszę ile trwa mniej więcej terapia małżeńska? mamy z mężem teraz spory kryzys i zastanawiam sie poważnie nad taką terapią

Gość Patrykw
Polecam Panią Doktor regularnie do niej uczęszczam i raczej nie ma czasu na pisanie o sobie samej;) Zazdrośników pozdrawiam.

Gość gość
terapia trwa tyle ile tego potrzeba my taką terapią małżeńską mieliśmy pół roku przyznam, że w naszym przypadku to jak najbardziej wystarczyło ;) pani Irena sama oceni ile czasu wam potrzeba;)

Gość gość
cieszę się, że podjęłam się współpracy i skorzystałam z pomocy pani Ireny wg mnie jest to osoba całkowicie wykwalifikowana i sympatyczna w 100% angażuje się w problem i naprawdę troszczy się o swojego pacjenta godna zaufania

Gość Teresa Płonka
Zdecydowanie przyłączam się do pochlebnych opinii o dr. I. Maślankowskiej. Sama miałam problemy z dzieckiem w wieku szkolnym i udałam się po pomoc do pani doktor. Jest to ciepła, życzliwa osoba o bogatym doświadczeniu i rzetelnym podejściu do problematyki. Przede wszystkim potrafi cierpliwie słuchać, a potem analiza, diagnoza i najważniejsze to leczenie, skuteczne z pełnym zaangażowaniem. Ja mam do niej zaufanie bo widzę postępy u mojego dziecka, no i w szkole mniej problemów co świadczy, że czas na psychoterapii i leczeniu nie poszedł na marne. Polecam gorąco

Gość Hala65
Cieszę się, że trafiłam właśnie do dr. Maślankowskiej. Do tych pochlebnych opinii dołączam i moją. Faktycznie jest to uznawana doceniana psychoterapeutka. Ja skorzystałam kilkakrotnie z jej pomocy po śmierci męża. Gdyby nie ona, to z leków uspakajających do dziś bym nie wyszła. To bardzo wartościowa osoba , angażująca się w problemy życiowe zwykłego człowieka. Potrafi wesprzeć i pochylić się nad pacjentem, dokonać diagnozy i analizy. W sposób profesjonalny ułożyć plan skutecznej terapii. Ogromnie jestem jej wdzięczna za okazaną życzliwość.Polecam

Gość Celina99
Pani mgr I. Maślankowska to specjalista pierwszej klasy! Ma doświadczenie, jest przy tym bardzo przyjemna i zaangażowana w problematykę pacjenta, a to się moim zdaniem liczy się najbardziej. Polecam

Gość Waldorfi
Doktor Irena Maślankowska solidnie wykonuje swój zawód. W kontaktach z pacjentem i w leczeniu wykazuje się pełnym profesjonalizmem. Po spotkaniach zawsze zostawia pozytywne wrażeniem. Wizyty jak i sesje terapeutyczne są w cenach przystępnych dla pacjenta. Zdecydowanie polecam skorzystanie z usług!

Gość gość
warto czekać na swoją kolej pani doktor jest pomocna,wspierająca,kontaktowa i życzliwa potrafi profesjonalnie przeprowadzić terapię z pacjentem godna zaufania, uśmiechnięta

Gość Janulka_9
Jestem po kilku wizytach u pani psycholog Maślankowskiej i mogę śmiało polecić osobom z zaburzeniami psychiki. Nie wiem jak innym, ale mnie nie pomogła. Dopiero o wiele później zrozumiałam, że jestem nieszczęśliwa nie z powodu swoich problemów, ale przez mój sposób postrzegania świata. Uczestniczenie w psychoterapii grupowej zmieniło się. Teraz jestem optymistką i uważam, że mam cudowne życie. Szkoda, że wcześniej go nie doceniałam... Dopiero ta pani psycholog pomogła mi wszystko przemyśleć i przewartościować.

Gość TematyAnalne
Ciekawe czy mi by ktoras z Pan tez pomogla wyjsc z mojej pasji o ktorej raczej nie napisze bo mi wstyd

Gość Kalinka67
Dołączam moje pozytywne wrażenia i opinie o pani mgr. I. Maślankowskiej. Jest to wyjątkowo doświadczona i zorientowana w najnowszych psychotechnikach. Jej metody pracy z pacjentem są na najwyższym poziomie, przy tym jest to osoba budząca zaufanie i potrafi stworzyć taką aurę szczerości, że skłania do tego, że człowiek chętnie się otwiera i mówi o swoich najskrytszych problemach.

Gość gość
witam, czy w problemach z odżywianiem (anoreksja) - też pani Irena pomaga?

Gość Olencja234
Bardzo subtelna i wrażliwa pani psycholog. Z jednej strony empatyczna i wyrozumiała, z drugiej bardzo wymagająca i starającym się uwolnić potencjał klienta. Posiada dar drążenia i ujawniania prawdziwych emocji oraz wypieranych konfliktów wewnętrznych. Warto skorzystać z pomocy tej doświadczonej profesjonalistki.

Gość Saska234
Polecam doświadczoną mgr I. Maślankowską z szerokim wachlarzem umiejętności w komunikacji interpersonalnej oraz nawiązywania i utrzymywania kontaktu z pacjentem, budząca zaufanie i stymulująca do pracy nad sobą pacjenta.

Gość Imira
Polecam usługi w gabinecie psychologicznym mgr I. Maślankowskiej. Bardzo dobre podejście tej pani do pacjenta, sympatyczna, miła, empatyczna, fachowiec pierwszorzędny z dużym doświadczeniem i wiedzą. Terapie na poziomie z widocznymi, zadawalającymi efektami.

Gość gość
pomaga w różnych problemach moją córkę wsparła kiedy ta chorowała na bulimię