Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki krem do rak mozliwie bez chemi a regenerujacy i nawilzajacy

Polecane posty

Gość gość

jaki krem do rak mozliwie bez chemi a regenerujacy i nawilzajacy

Gość gość
Evree, ten w różowej tubce

Gość gość
Sylveco :)

Gość gość
Skrobia; możesz moczyć dłonie w wodzie po gotowanych ziemniakach. Oliwa z oliwek; moczyć w lekko podgrzanej. Bez chemii, do stosowania na noc. Regeneracja i nawilżenie w naturalny sposób.

Gość gosia127
olej kokosowy :) 100% naturalny a działa rewelacyjnie. Regeneruje, nawilża i zabezpiecza skórę przed słońcem i mrozem. łatwo się wchłania i cudnie pachnie, polecam ten dobrej jakości http://hh-life.pl/produkt/olej-kokosowy-ekogram-280g/, smaruję nim całe ciało

Gość gość
za piątaka w promocji w rossmannie jest alterry rumiankowy chyba, najlepszy jaki miałam i to od dużo droższych również.

Gość gość
bardzo dobry producent naturalnych kosmetyków to np. http://scananida.com.pl/ mnie bardzo odpowiadają ich kremy nawilżające do rąk, ja mam krem z olejkiem arganowym

Gość gość
Ja używam kremu Linourea Ziołoleku. Ma bardzo prosty skład, porównywalny z kremami aptecznymi, bardzo dobrze i długotrwale nawilża. Kupisz go w aptece bez recepty za jakieś 8 zł. :)

Gość gość
Krem do rąk Latopic jest świetny, nawilża, natłuszcza i regeneruje naskórek, pozostawia na skórze filtr ochronny, który chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych ale nie jest tłusty. Dostępny tylko w aptekach.