Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrażenie że coś jest nie tak

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam się bać. Coś jest ewidentnie nie tak.. nie wiem może przesadzam?? Bo z jednej strony to tak dlugo trwa ale to wszystko jest troche dziwne ... pracuje w McDonald w różne dni tygodnia. Rzadko tam jestem bo tylko sobie dorabiam,ale od jakis 3 miesięcy czy 4 już kilka osób robiło mi zdjęcia.. brzydota nie porazam , piękna też nie jestem. Myślę że normalna? Stałam sobie na kasie kilka razy i zdarzyło się ze klienci robili mi zdjęcia. Raz z ukrycia, 3 razy "legalnie" to byli obcokrajowcy. Raz to byla cala grupa Włochów czy Hiszpanów ale stawiam na to 1. Grupa młodych facetow która potem sobie oglądała to zdjęcie i z powagą rozmawiała (nie wiem o czym) . Innym razem Turek, potem jakiś hindus lub coś podobnego -czasami mylą mi się nacje . Raz młody Polak , potem TUrek ,był z dzieckiem. Ostatnio też przyszedł facet wyglądający na biznesmena chyba Polak. Stalam sobie za ladą a on tak troszkę dalej, zrobił mi zdjęcie po czym schował telefon . Raz gdy wracalam do domu ktos chyba mnie sledzil autem ,innym razem też -po jakimś miesiącu. Nie wyglądam na Polkę, raczej jakaś hiszpanke itp. Ciemna karnacja czarne włosy . Nie wiem co jet grane? Robili zdjęcie MI , nie restauracji . Znajomi z pracy to zauważyli i zartowali , mi nie jest do śmiechu. To duże miasto , z jednej strony to są różni ludzie głównie obcokrajowcy i Polacy też więc chyba nie sa powiązani ze sobą ale kto robi zdjęcia pracownikom ?? Chyba ze z nimi ale nie im i To w momencie gdy widać dobrze twarz....

Gość gość
no już już jesteś zapewne piękna powalająca i w ogóle och i ach aż faceci wariują i robią ci zdjęcia po czym z powagą i uwagą dyskutują na temat tego zdjęcia, poewnie potem pokazują je znajomym i rodzinom babciom wujkom i siostrzeńcom i jestyeś nieoderwanym tematem do rozmów przy niedzielnym obiedzie. Zapewne też i w pracy pokazują twoje zdjęcie wiec i tam przy śniadaniu toczy się dyskusja na temat pracownicy mc donalda która urodą nie powala ani też brzydotą nie straszy i tak oto narodziła się tradycja dyskusji na temat zdjęcia. A może oni robią zdjęcie mc donalda?

Gość gość
ile latek

Gość gość
Czytaj cały post a nie na wyrywki,,, napisałam wyraźnie ze wg mnie jestem przeciętna choć nie wyglądam jak polka, jakieś powodzenie mam. I boje sie bo to nie jet normalne. Raz zdjecie zrobila mi kobieta ubrana jak arabka Pytalam innych nikt takiej sytuacji nie mial.moze ktos chce mnie nastraszyc ?znajomi z pracy "zartowali" ze poluja na organy ;) a jestem w mc rzadko raz w tygodniu i mam tak od jakis 4 miesiecy... co druga wizyte. Ale zawiść się się w tobie odezwała,musisz mieć straszne kompleksy , co?

Gość gość
moze naprawde jestes tak sliczna i nie doceniasz swojej urody. Albo masz np nietypowa oryginalna fryzure/okulary/styl ubierania/bizuterie?

Gość gość
Może masz nietypowy kolor oczu? A może znajomi z pracy robią sobie żarty.

Gość gość
może jestes podobna do jakiejś aktorki albo robią zdjęcie menu.. może muszą się nauczyć wymowy wieś-mac'a zanim go zamówią ;)

Gość gość
Może jesteś podobna do aktorki popularnej w ciapatopołudniowym świecie i nawet nie wiesz :D

Gość gość
Masz południowy typ urody, podobasz się klientom z tego kręgu i musisz być podobna do jakiejś aktorki z telenowel bolly lub innego ichniego światka filmu :)

Gość gość
Hehe może nam fotkę zarzucisz to spróbowalibyśmy pomóc oczy możesz sobie zamazać ;)

Gość gość
Od kiedy Włosi są ciapaci? Ja też myślałam że robią zdjęcie menu ale raz wydawalam zamówienie i naprzeciwko mnie stał arab i centralnie dostałam lampa w twarz. W momencie gdy patrzyłam Na klienta..stanął pod kątem gdzie idealnie widać było moja twarz Na tej wysokości trzymał telefon.. innym razem stalam przy wejściu i ostatnio przy frytkach.. polak tez mi robił zdjęcie

Gość gość
Jeszcze tego brakowało żebym wrzucala fotkę na publiczne forum :P raz wracałam z pracy i ciągle jechał za mną samochód . Zwalnial i przyspieszal,na początku nie zwróciłam uwagi ,potem skojarzylam.. odprowadził mnie pod sam dom. Jakiś czas później też i wydaje mi się , ze ktoś mi robil zdjęcie, wychylal sie z auta i szybko zamknal okno po czym jechał za mną jakieś 3minuty ... I odjechał. Duże ciemne auto... serio, trochę się obawiam.

Gość gość
Nie wiem jaki jest sens robienia tych zdjęć? Bac sie? Olac? Nie wiem ciagle mi to chodzi po glowie

Gość gość
Pewnie uważasz siebie za przeciętną a jesteś zjawiskowo piękna... zdarza się innego powodu zdjęć bym nie szukał.

Gość gość
lepiej kupsobie gaz albo cos, strzzonego POG STRZEZE

Gość gość
Mam podobnie. Uroda orientalna

Gość gość
raz wracałam z pracy i ciągle jechał za mną samochód . Zwalnial i przyspieszal, ... I odjechał. Duże ciemne auto... x Denne prowo. //Mam podobnie. Uroda orientalna x Spadaj żałosny prowokatorze. Nikt nie uwierzy w Twoj***ajeczki. I żaden Włoch, Arab, Hiszpan nie podniecałby się południową urodą gdyż oni tak jak cały świat szaleją za jasnookimi blondynkami. Spadaj w szczaw kretynie.

Gość gość
już było podobne prowo, wysil się bardziej

Gość gość
Prowokacja?? Chyba twój komentarz mam szare oczy nic specjalnego Tu nie chodzi o zachwycanie się. To wy napisaliscie. Ja zastanawiam się o co chodzi a nie o to czy się podobam bo w to watpie

Gość gość
Nie wyglądam na Polkę, raczej jakaś hiszpanke itp. Ciemna karnacja czarne włosy  A potem: mam szare oczy nic specjalnego x Żałosny prowokatorze nawet na jednej stronie nie trzymasz się własnej wersji.

gość dziś Od kiedy Włosi są ciapaci? Ja też myślałam że robią zdjęcie menu ale raz wydawalam zamówienie i naprzeciwko mnie stał arab i centralnie dostałam lampa w twarz. W momencie gdy patrzyłam Na klienta..stanął pod kątem gdzie idealnie widać było moja twarz Na tej wysokości trzymał telefon.. innym razem stalam przy wejściu i ostatnio przy frytkach.. polak tez mi robił zdjęcie od kiedy wpuścili do siebie tych dzikusów!!!

Gość gość
A to się wyklucza ?? Jestem Polką. Wyglądam na hidzpanke włoskie niektórzy mówią arabke . Rysy mam inne karnacje i włosy Ciemne a oczy szare. A z twoich wpisów bije taką zawiść i nienawiść współczuje , ciężko Ci musi być...ze sobą

Gość gość
A nie mozesz poprostu podejsc i zapytac o co chodzi?Ja nie wiem czy w ogole mozna tak podejsc do kogos i mu zdjecie pstryknac.