Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Senny troll

śpiączka i co teraz?

Polecane posty

Gość Senny troll

Przydażyła mi sie lipna sytuacja wpadlem w spiaczke przez 3 lata zaraz po maturze, oczywiscie studia nie zrobilem. Wy7padek samochodowy nie z mojej winy choc w sumie jakbym byl bardziej ogarniety to byl moze tak nie skonczyl. Nie załamalem sie, wieksze sie tragedie w zyciu zdarzaja i ludzie daja se rade, dziecinstwa wesolego tez nie mialem wiec sie przyzwyczailem ale 3 letnia izolacja robi swoje koledzy niby ich mam ale telefonow nie odbieraja, co innego zyczyc powrotu zdrowia na fejsie a co innego wkrecic zielonego w towarzystwo. Z robotą tez szalu robic robie ale wiadomo jak to jest bez studiow lipnia. Mam dylemat podobala mi sie dziewczyna ja w sumie troche jej tez ale nigdy do niej nie podbijalem byly problemy w domu a ona to dla mnie kosmos rodzina bogata studia wakacje tu tam co do niej powiedzieć ze 3 lata siedzialem w basenie, tematu i wspomnien zero a ona to to ogarnieta dziewczyna w chuj i tyle powiem. Mam dylemat albo sie odezwac albo zwijac sie do anglii do rodziny bo angielskiego sie ucze i sa efekty co byscie zrobili

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować