Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asja2005

PERLUX BRAWO TY!

Polecane posty

Perły piorące Perlux dostałam do testowania z portalu streetcom.Jestem pod ich wrażeniem i dlatego chciałam sie podzielic moja opinia o nich. Pierwsza rzecz , która stawia je na piedestale to to , ze jest to produkt polski! Aktywne związki usuwaja plamy już w temperaturze 40 stopni. Kapsułka to połaczenie żelu i proszku, idealnie rozpuszczaja sie podczas prani. Jedna perła wystarcza na 1 pranko , już nie trzeba odmierzać proszku , po prostu wrzucasz i gotowe. Pranie wyjęte z bębna pachnie rewelacyjnie, jest czyste .Zapach w bębnie utrzymuje sie jeszcze przez długi czas. Zmiękczaja wodę , dbając tym samym o naszą praleczkę . Z czystym sumieniem mogę polecić PERLUXA, na pewno Panie domu będą zadowolone z zakupu. Jedna malutką wada jest to ,że cena mogłaby byc niższa,bo nie każdego stać na taki rewelacyjny, świetny produkt. No ale coś za coś ...polecam wszystkim!

Gość Aludka88
Ja również, dzięki kampanii streetcom, testowałam perełki piorące perlux i muszę przyznać ci rację. Kapsułki są na prawdę rewelacyjne. Nigdy nie potrafiłam odmierzyć właściwej ilości proszku, a z takimi kapsułkami wszystko staje się takie proste. I oczywiście dzięki nim nieziemsko pachnie w całej łazience :) To prawda, że cena jest dość wysoka ale niestety za jakość jest tutaj adekwatna do ceny.