Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od Kołobrzegu po Gdańsk co warto zobaczyć

Polecane posty

Gość gość

Witaj podróżniku :) Za tydzień wybieram się na urlop w okolice Kołobrzegu, kilka dni później autem będę podróżował do Gdańska. Chciałbym zwiedzić coś po drodze, zobaczyć jakieś ciekawe miejsca, bądź po prostu urzekające widoki, może jakieś nieznane miejscówki? Nie mam jednak wiedzy na temat tego co mógłbym na tej trasie znaleźć, pomożesz? Nie chodzi mi tutaj jedynie o nazwy miejscowości tylko o konkretne miejsca (latarnie, zamki, muzea, lokalizacje) warte uwagi, po prostu coś co trzeba zobaczyć! Będę bardzo wdzięczny za wszelkie propozycje :)

Gość abdel334
Polecam wyskoczy z Trójmiasta do Malborka. Zamek robi niesamowite wrażenie. Jaki czas temu zabrałem tam znajomych, którzy przyjechali do mnie z zagranicy i byli zachwyceni. Obecnie jest to największy zamek krzyżacki w Europie. Warto jest równie więcej czasu powici Gdyni. Często jest niedoceniana i wiekszość skupia sie na Gdańsku i Sopocie. Moim zdaniem jednak jest to jedno z ciekawszych miast w Polsce. Zerknij sobie na stron: http://szerokiej-drogi.pl/ - masz tam kilka inspiracji wyjazdów. Równie tych w pomorskim.