Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Heeeeeelp

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyzny, mam prawie 3 miesiecznego cudnego synka. Wiem ze sa trudniejsze noworodki niz on bo w sumie niezle spi w nocy, w dzien ma w miare ustalony harmonogram dnia. Dziecko jest zdrowe itd. Ale..... Ja wkolko placze jak tylko cos idzie nie po mojej mysli. Np jak on nagle nie chce caly dzien spac wg swojego grafika. Albo jak sie obudzi w nocy czesciej niz bywa zazwyczaj. Zasypia grzecznie sam w swoim lozeczku. Ale sa dni tak jak dzis ze nic nie uklada sie.mjesc chce dzis o innych porach, spac chce o innych porach. Placze jak probuje go przeciagnac z jedzeniem tak aby zjadl o tej godzinie co zawsZe. No jakos mimpsychicznie ciezko jak sa takie dni jak dzis. Czy wy tez tak macie? Czy to normalne? Wiem ze dziecko to nie maszyna ale ja duzo wysilku wlozylam w to zeby ,u uregulowac plan dnia i jak cos sie sypie to mnie oblatuje jakas paranoja ze dziecko mi rujnuje plan dnia. Jak to jest uwas?

Gość gość
u nikogo tak nie ma. problemy są, kiedy dziecko płacze 24h i nie wiadomo czemu. albo kiedy brzuch je boli, ma biegunkę, zatwardzenia, wysypki, jest rozgorączkowane, histeryczne, płaczliwe. twój dzieciak jest ok tylko z jego mama ma histeryczną psychikę. wyluzuj. jak zauważyłaś, dziecko to nie maszyna. nic mu nie będzie, jak czasami mniej będzie spać albo nie będzie mieć apetytu. z dzieckiem ok, tylko ty zmień swoją postawę i nie bądź nadambitna.

Gość gość
Trzy miesiące to już nie noworodek, poza tym to z Tobą jest problem.

Gość gość
Dlaczego ze mna? Bo chce zeby dziecko mialo uregulowany dzien? To chyba nic zlego. Zamiast latac z buteleczka co chwila wlozylam duzo wysilku zeby jadl i spal o stalych porach.

Gość gość
to bedzie ci rujnowac plany na zycie tez, Matko Boska kolejna porabana matka, przeciez taki bobas nie bedzie taczyl wg twojej nuty, jak dostanie kolki lub sie przeziebi bo ci rozwali nie kilka dni ale kilka miesiecy, poprostu nie modge z takich matek, idz odwiedz hematologie dziecieca to Bogu podziekujesz za te kilka zdrowo rozwalonych dni, masakra wyobrazam sobie malucha w wieku szkolnym, szkoda

Gość gość
a jak wiecej lub mniej zje to tez bedziesz czekac zegarowe 3 godziny do karmienia przy wrzeszczacym glodnym maluchu, biedny dzieciak glupia matka