Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że mężczyzna czeka z seksem na odpowiednią kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Jakie jest wasze zdanie

Gość samiec_alfa9
Podobno tak powinno być

Gość gość
nawet taki 30letni prawiczek może być fajny dla Was?

Gość Zuzanna Amelia ææ
KAZDY czeka z seksem na osobe , ktora uzna za odpowiednia. Dotyczy to i kobiet i mezczyzn

Gość gość
na osobe, przy ktorej bedzie sie swobodnie czuc

Gość gość
heeeh to istnieja jeszcze tacy bo natrafiam na samych desperatow a chcialabym sie czuc wyjatkowa

Gość gość
skoro czekaja to jednak nie mysla fiutem jak dla mnie to warte szacunku u faceta, wam to latwo

Gość gość
jeżeli istnieją tacy faceci...to szacun dla nich ;) chciałabym takiego poznać ;)

Gość gość
Brunetos to frajer W każdym temacie pisze jaki jest super. Właśnie widać jaki jest super musi się dowartościowywać na forum dla kobiet. Nieudacznik jeden.

Gość gość
Brunetos to matoł

Gość gość
Ja czekałem i poznałem odpowiednią dziewczynę dopiero jak miałem 25 lat, niestety się przeliczyłem i dziś wiem, ze czekać nie było warto i żałuję, że tyle czasu zmarnowałem zamiast sobie poużywać jak koledzy.

Gość gość
Wiem, że Brunetos to kretyn, parę razy widziałam jego wypowiedzi...

Gość gość
Wg mnie tak. Lepiej niż z pierwszą lepszą. Seks to coś wiecej niż mechaniczna czynność, wiec nie widzę powodu by facet nie mógł mieć takiego podejścia. Problemem może być jak to "odpowiednia" jest jakimś nieistniejącym ideałem kobiety.

Hehe biedny prawiczek :) Leczy swoje kompeksy ubliżając mi z pod różnych nickow :) Przecież wiadomo że jestem wspaniałym pięknym i cennym facetem, spełnieniem kobiecych marzeń. Na nic twoje wypociny :) Jezu ale ja jestem super.. Teraz znowu to do mnie doszło.. wygrałem życie :)

Gość dziewczynaaaaa
To jest cudowne. Taki byłby spełnieniem moich marzeń, to znaczy że w głowie ma ok

Gość B21
Ja jestem typem takiego faceta. Mialem mnóstwo okazji ale z zadnej nie skorzystałem. Nie chce uprawiac seksu z osobą, ktorej nie kocham, w pelni nie ufam i dopóki nie mam pewności w tym, ze tak jest. Seks bez szczerej miłości to nie u mnie. Jestem na tyle inteligentnym mężczyzną, że trzymam sie swoich zasad. Zdanie innych na moje przekonania mało jak nawet w ogóle mnie nie interesuje. Nie kieruje sie trendami typu: bo ta czy tamten to robia to ja musze tez. To głupota. Ja ide sam nie stadem i chyba tylko dlatego mam w sobie wartości, ktorych u innych nie dostrzegam.

Gość gość
Moj maz jest takim mezczyzna a ja bylam taka kobieta i nie wydaje mi sie abysmy byli nienormalni ale na pewno stanowimy mniejszosc :-) pozdrawiam wszystkich.

Gość gość
Mam 21 lat i też czekam z seksem na odpowiednią kobietę, mimo że miałem już nie jedną okazję na rozprawiczenie