Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Monte Snack

Polecane posty

Gość gość

Biorę właśnie udział w pysznym projekcie Monte Snack. A moje zadanie polega na...próbowaniu kanapki Monte Snack Emotikon smile Takie pyszne zadania mogę wypełniać częściej. Jestem już po pierwszych próbach. Moja opinia bardzo pozytywna: słodziutka przekąska, trochę dla mnie za malutka Emotikon wink , przepyszny krem w środku, bardzo orzechowy. Nigdzie indziej nie spotkałam takiego. Podobnie smakuje deser Monte, ale nie wszędzie jest możliwość, żeby go zjeść. A kanapeczkę mogę wsiąść ze sobą i zjeść gdziekolwiek... Ale oczywiście nie objadam się sama Emotikon smile Dostałam więcej Monte snack, żeby móc podzielić się smakołykiem z innymi. No i tak zrobiłam. Poczęstowani znajomi byli wniebowzięci. Opinie bardzo zbieżne. Oto kilka z nich: " Przepyszny batonik z niepowtarzalnym orzechowym smakiem" "Do tej pory najlepszą przekąską dla mnie był deser Monte, ale teraz, kiedy spróbowałam kanapki, mam nowy numer jeden" "Przepyszniaste! Jutro chcę to do szkoły!" "Mamo, a mogę jeszcze? To takie malutkie było i pyszne!..." Nie spotkałam się z negatywną opinią. Co najwyżej ze zdziwieniem, że kilka osób nie znało tych mlecznych kanapek Monte wcześniej... Polecam!

Gość Martus198888
Rowniez testowalam te kanapki, rozeszlysie bardzo szybko, chetnych do sprobowania bylo wielu. Wszyscy byli zachwyceni smakiem, dzieciaki pytaly czy moga jeszcze dostac hehe. Jestem pewna ze ta kanapka czesto bedzie czescia moich zakupow. Cala rodzina oraz znajomi rowniez zadeklarowali chec kupna. Polecam

Gość gość justyna84
Fantastyczna przekąska mleczna ,biszkopt a w nim dwa kremy.Mojemu dziecku smakuje a jak zobaczyli to koledzy i koleżanki z przedszkola nie mogli się nie skusić.

Gość justyspj
Monte Snack to przepyszny batonik, który smakuje małym jak i dużym. Pyszny biszkopcik z kremem mlecznym i czekoladowo - orzechowym to idealne połączenie. Rozpuszcza się w ustach dając rozkosz podniebieniu. Fajnie zapakowany, przyciąga wzrok. Skład batonika przyjazny dla zdrowia. Polecam każdemu.

Gość anieeek90
Monte Snack jest idealna dla małych jak i tych większych smakoszy na pewno podbije nie jedne kubki smakowe. Delikatny biszkopt z kremem czekoladowo - orzechowym tworzą fantastyczne połączenie. nadaje się fantastycznie na drugie śniadanie jak i również zastąpienie dzieciom słodkości. dla tych większych smakoszy fantastyczny deser do kawy.