Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pickmex

Urojenia czy nie?

Polecane posty

Gość Pickmex

itam. Mam mały problem. Troche paranoiczny. Zacznę od początku. W 9 dc uprawialam sex z chłopakiem. Okres skończył mi się w 6 dc. Cykle mam 30-35 dniowe. Seks był zabezpieczony prezerwatywa , chlopak nie dochodzil we mnie tylko na moje piersi i brzuch. Gdy zsuwal się delikatnie dotknal penisem lechtaczki. Wystraszylam się więc wytarlam szybko brzuch , świeża chusteczka pochwe. Pobieglam do lazienki . Brzuch i piersi umylam mydlem. Pozniej jeszcze raz umylam rece i wargi sromowe selem intymnym. Z odrobiną żelu wlozylam także palec do pochwy. Mam nadzieje że w ten sposób nie wepchlam plemnikow do pochwy. Choc jeśli zjadowala sie na lechtaczce sperma to minimalna ilosc bo chłopak tylko nieumyslnie musnal mnie penisem. Ubralam swieze majtki poszlam się położyć. Chlopak wytarl ręce w chusteczke. Lezelismy tak ponad pół godziny. Po tym czasie chlopak wsadzil mi palec do pochwy. Plemniki chyba nie przeżyły wytarcia chusteczka? Czy w takich sytuacjach w ogóle istnieje realne zagrożenie ciaza? Było yo dwa dni temu a ja już mam ogromne urojenia. Proszę o pomoc.

Gość PickMex
Nie wyczulam również żadnych wilgotnych śladów na lechtaczce co by znaczylo o dużej ilości spermy. I czy 9 dc przy tych cyklach jest plodny? Czy plemniki dotra z warg sromowych w głąb pochwy. ? Swiruje na maksa , odchodze od zmyslow...

Gość merlinnn92
Spokojnie, raczej nie będziesz w ciąży. Skoro używaliście prezerwatywy a twój chłopak skończył na zewnątrz to nie ma szans, po wytrysku musiałby wejść w ciebie wtedy mogłabyś się obawiać ciąży. W razie jakby Ci się okres spóźniał to zrób test. Wiec głowa do góry :)

Gość PickMex
Dzięki wielkie. Ale ogółem już sobie urajam jakieś objawy.

Gość gość
To się ogarnij albo przestań uprawiać seks..