Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet porównuje mnie z swoją ex!!!

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy już dosyć długo z sobą (2,5) roku jednak coraz częściej słyszę porównanie mnie do jego byłej dziewczyny z która mieszkał 5 lat. Co nie zrobię to słyszę a bo Kinga to robiła tak i tak, a bo Kinga nie miała z tym problemy, a bo jak byłem Kinga to czułem ze kocha a z Tobą nie. Nosz k****. Co on sobie wyobraża... dodam,ze trwa to od ok miesiąca

Gość ja znam ten ból
uciekaj z tego związku, on jest z tobą ale nie jest z tobą, rozumiesz? Uciekaj i to szybko, dobrze radze, nie marnuj sobie życia.

Gość gość
Pewnie ją kocha a ciebie nie :)

Gość Karolinka28458877
Powiedz mu że twój były miał wiekszego :D zobaczysz co sie stanie hahahah

Gość gość
Przykro mi kest jak coagke slysze takie porpwnania. Najgorsze jest to ze zaczelo sie niedawno Nigdy wcześniej nie mówił o ex ; (

Gość gość
Znasz takie powiedzenie "stara miłość nie rdzewieje" no i jesli z nią był jakis czas i znowu sie z nią gdzies spotkal to to wszystko co bylo miedzy nimi na poczatkuy wrocilo. Minie pewnie ale ty juz wtedy bedziesz miala innego chlopaka albo bedziesz hodowac koty

Gość gość
Ja kiedyś też przez to straciłam faceta... tylko,ze to ja porownywalam go do byłego... noe wytrzymał i odszedł.

Gość gość
jA wale jakim trzeba byc zy*****m zeby takie rzeczy mowic przeciez kazdy jest inny i kazde zycie i zwiazek jest inny porownujac sie wkladamy swoje role w ramy ja gotuje zupe tak byla mojego goptowala inaczej czy lepiej czy gorzej nie wazne i tak zje w lozku to samo ja lubie to ona nie lubila tamtego czy wy naprsawde wszyscy chcecie byc tacy sami? ubrani w te same ciuchy z tym samym spojzeniem na swiat? nie prownujmy naszych partnerow do bylych nigdy bo to znaczy ze sa do doopy skoro tamci sa byli to chyba o czyms swiadczy jesli on porownuje to zapytaj go to urwał czamu z nia juz nie mieszkasz? teraz mieszkasz ze mna i bedzie tak a nie inaczej a jak ci sie nie podoba to pa i juz