Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki rower uszczęśliwi dziewczynkę

Polecane posty

Gość gość

Czy dla dziewczynki na 13 urodziny będzie dobrym prezentem taki rower? Ona chce nowy rower.bo ma ale już ciut za mały, jeszcze z komunii.Marzy o górskim rowerze koloru białego. Teraz są przeceny i widziałam śliczny rower właśnie biały góral, ale jest naprawdę bardzo fajny za połowę ceny z tym ze ramę ma prosta czyli jakby męski. Mi osobiście to nie robi różnicy a wy jak myślicie? Nie chce jej pytać bo się domyśli. Czy wasze córki by taki chciały? ? Poradzcie

Gość gość
No nie wiem. Lepiej jej pokaż bo wydasz kupę kasy a ona może być średnio zadowolona.

Gość gość
Ja nie pomogę, bo mam syna, ale chciałam zapytać czy kupujesz już normalny rower dla dorosłego?

Gość gość
Tak z kołami 26. Teraz warto kupować bo są wyprzedaże. I teraz niewiele co robić. ..to jest typ takiej chłopaciary ale nie wiem jak właśnie z rowerem

Gość gość
Mogłabym ja zabrać do sklepu i zapytać ale to już nie będzie taka niespodzianka. A chce ja bardzo zaskoczyć. Nie dostała odemnie jeszcze takiego drogiego prezentu nigdy i teraz mam okazję się wykazać bo to moja chrześnica. Chciałabym żeby była zaskoczona. A rower jest na pewno w stylu jaki ona chce tylko ta rama

Gość gość
Różne są dzieci, moja ośmiolatka chciała rower w kolorach dziewczęcych - ma, tylko rama jest "męska". Jej to nie przeszkadza. Z kolei jej kolega z klasy ma po kimś damkę i też nie ma z tym problemu.

Gość gość
No tak, ale chłopcu jest łatwo jeździć na Dance, a dziewczynie może być trudno. Może jej się spodoba, tylko czy potem będzie jej się wygodnirle jeździło? Sama mam męski i żyje, ale chce kupić ramkę, bo rama jest za dużą i niewygodna.

Gość gość
Rower nie jest raczej masywny tylko bardziej młodzieżowy. No ale dzięki za rady

Gość gość
Ja w jej wieku miałam właśnie z taką ramą "męską" i byłam zadowolona. Damki mi się nawet nie podobały. Dużo dziewczynek jeździ na takich. Odnoszę wrażenie, że męskie są dla wszystkich i damki tylko dla kobiet :P