Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onakochajego

zakochałam sie w kochanku i co teraz?

Polecane posty

Cześć , jestem od 1,5 roku mężatką , pobraliśmy się bo mamy razem dziecko mała ma 3 lata, ale nigdy nie nie mogliśmy porozumieć zyjemy tak naprawde razem ale osobno, mieszkamy razem i tyle nic poza tym zyjemy jak współlokatorzy a nie małżonkowie. Zdradziłam męża, tak wiem nie powinnam, zdradziłam go dwa razy , pierwszy raz to było jakiś rok temu i to z kolegą mojego męża z jego wtedy szefem (teraz pracuje gdzie indziej) no i to było spontaniczne bez żadnych zobowiązań ale często o tym myślałam o nim ..:) a teraz kilka dni temu spotkaliśmy się i miała to być przyjacielska rozmowa (uwielbiam z nim rozmawiać to lubie w nim najbardziej , długie cudowne rozmowy)ale skończyło sie na seksie. on oczywiście nie traktuje tego poważnie i ja tez myślałam ze nie traktuje tego poważnie ale okazuje sie ze chyba nie , on chce zebyśmy byli przyjaciułmi nie chce mnie zranić . z męzem mi sie nie układ on o tym wie bardzo dobrze zna mojego męża, ten mój ,,kochanek,, zaproponował nawet ze moge sie do niego wprowadzic z corką na jakoś czas bo mieszka sam a ja juz od dawna mysle o rozstaniu z mężem tylko jedtnym problemem jest mieszkanie nie mam gdzie sie wyprowadzić i teraz w tej sytuacji nie wiem co robić .najbardziej obawiam sie ze sie zakochałam , pomużcie podpowiedzcie.

Gość gość
mam podobny problem...z tym ze mazlenstwo z wieloletnim stazem...on przyjaciel od piaskownicy a pol roku temu zaczelo sie cos wiecej...z tym ze ja sie nie zakochalam,ja go kocham...bardzo kocham...a ty zrob to co czujesz tylko wtedy bedziesz szczesliwa

Gość gość
Napisz do mojej wrozki Sofii. Ona pomoze Ci znalezc odpowiedz na nurtujące Cię pytania. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Alter ego1
W doopach Wam sie poprzewracalo !

Gość gość
Bądźcie przyjuaciułmi! Pomużcie! :D Idź dziecko do szkoły.