Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arko92

Jak się przełamać

Polecane posty

Gość Arko92

Wiem , że to brzmi jak setki innych historii ale muszę coś w końcu zrobić ze swoim życiem. Ma 23 lata i nigdy nikogo nie miałem zawsze tłumaczyłem sobie to tym , że jestem niski ale teraz już się do tego przyzwyczaiłem. Mimo to mam cholernie niską samoocenę przez ziomków z pracy nie dają mi żyć i żartują , że jest gejem. Ci sami kumple polecili mi wizytę u prostytutki mówiąc , że jak się przełamie to nieśmiałość zniknie. Oczywiście tego nie zrobię nigdy bym o czymś takim nawet nie pomyślał. Mimo to coś w tym jest bo mam kolegę (normalny nie jak ci z pracy) który też był taki jak ja a gdy znalazł sobie dziewczynę nabrał pewności siebie. Tylko ja nie jestem w stanie spojrzeć żadnej kobiecie w oczy a co dopiero zagadać. Może powinien iść do psychologa może on coś pomoże?

Gość prawictwo pospolite 195
d***** cie nie wyleczy .. Tylko sprawi ze poczujesz sie smieciem chodzacym na dziwkki

prostytutkaa cie nie wyleczy , tylko sprawi ze poczujesz sie smieciem chodzacym na dziwkki

To ja już nie wiem co robić jak tak dalej pójdzie to się stoczę całkiem.

spokojnie , ja mam 32 lata i nigdy nie miałem dziewczyny i nie narzekam.. A wiesz dlaczego ? Bo nie jestem ojcem .. Jakbym został ojcem , to pewnie popełniłbym samobójstwo .. Już bym nie żył od kilku lat

Gość gość
Gdybyś został ojcem twoje życie dopiero nabrałoby sensu. wszystko się przewartościowuje