Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci lubią taki charakter u kobiet?

Polecane posty

Gość gość

No bo ja na poczatku jestem raczej zamknięta w sobie, nieśmiała, ale staram sie rozmawiać. Jestem po prostu spokojna. Ale was to odstrasza bo myślicie, że jestem nudziarą a to nie prawda! :( jak ktoś mi przypasuje i on też mnie polubi to jestem szalona. Pójdę na inpreze (bo lubię!), wypije, zapale... mam duże poczucie humoru. Ale ta pierwsza moja faza was odsrasza... dlaczego nie chcecie dawać szansy takim dziewczynom???

Gość gość
Faceci nie patrzą na charakter tylko na cycki i pupę.

Gość gość
nie taki charakter odstrasza facetów nie dlatego że jesteś nudziarą tylko dlatego że zachowujesz się jakbyś była niezainteresowana

Gość gość
juz c***isalem e lubie spokojne panienki:-). Wlasnie takie dyskotekowe rajfury mnie odstraszana,nadaja sie tylko do popupczyc i zabic:-P

Gość gość
To jak ja miałabym niby inaczej okazywać to zainteresowanie? Rozmawiam z kimś, staram sie szukać wspólnych tematów i uśmiecham się. Co więcej? Nie dre ryja jak inne i nie wskakuje od razu na kolana...

Gość gość
Gość z 12:09 Niby kiedy mi to pisałes? O co Ci chodzi?

Gość Król z wielkim berłem
chętnie dam Ci szanse 😘

Gość gość
mnie by raczej odstraszył fakt, że Ty albo się nie odzywasz, albo "wypijesz i zapalisz" w ramach socjalizowania

Gość gość
W moim typie są właśnie spokojne i skromne dziewczyny, z którymi można sam na sam porozmawiać o wszystkim. Ja osobiście tych imprezowych niezbyt trawię. No nie można jednak ukryć, że do tego dochodzi jeszcze wygląd. Jeśli jesteś całkiem ładna to już jest dobrze. :)

Gość gość
faceci? potrzebujesz facetów czy jednego mężczyzny?? Nie zmieniaj się, bądź sobą!