Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne mamy

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem 30 letnią kobietą w 5 miesiącu ciąży. Wszystko wskazuje na to że będę samontą mamą i przyznaje że czasem załamuje się całkowicie ..to wszystko bywa trudne. Szukam kobiet z Warszawy w podobnej sytuacji aby razem się wspierać na duchu. Są tu takie mamy? Pozdrawiam

Gość gość gosciowa
co sie stalo, ze bedziesz samotna? Moze jeszcze nic straconego.

Gość gość
mój partner ułożył już sobie życie z kimś innym .. długa historia.

Gość gość
to o tym jeszcze 5 miesięcy nie wiedziałas?

Gość gość
to długa historia .. jeszcze w czerwcu jeździliśmy razem do lekarza jak gdyby nigdy nic i mówił że mu zależy i że będzie się leczyć żeby być z Nami ale woli żyć z inną kobietą niż się leczyć stwierdził że itak długo walczył . Czy 5 miesięcy to tak długo jeśli chodzi o dobro rodziny i o dziecko? Mi się wydaje to aż smieszne . Jeśli się kogoś kocha czym jest 5 miesięcy trudności

Gość gość gosciowa
no to lipa. a na co on ma sie leczyc? jak odstawia takie numery, to lepiej sobie goscia darowac. ma kto Ci pomoc> jakas rodzina, przyjaciele?

Gość gość gosciowa
nie rozumiem. co ma leczenie sie z czegos, do bycia z inna kobieta?

Gość gość
na chorobe dwubiegunową ale jak większość chorych uważa że jest zdrowy i że to raczej ja zwariowałam. Myśli że jak załatwi sobie świstek że jest zdrowy to wyzdrowieje ale niestety to nie pomaga bo objawy zostają. Tak mam rodzine a rzyjaciele.. zazwyczaj są tylko wtedy kiedy sami potrzebują pomocy.

Gość gość gosciowa
no to tym bardziej go sobie odpusc. zycie z chorym psychicznie to gehenna. a dziecko mialoby koszmar, a nie dziecinstwo. jakos sie na poczatku przemeczysz. pozniej juz bedzie lepiej. wiedzialas o jego chorobie wczesniej?

Gość gość
samotne matki mają klątwe za dawanie doopy przed ślubem, wyjątek to śmierć partnera

Gość gość
Bachorek i tak bedzie mial koszmar bo dziecjo do prawidlowego rozwoju potrzebuje obojga rodzicow :) selekcjo naturalna dzialaj!

Gość ehhh wstyd
przykro czytać co piszą niektóre osoby. Zastanawiam się czy to ludzie bez serca czy pozjadali wszystkie rozumy czy może za dobrze im się w życiu porobiło od tych słoików które co week wiozą do Warszawy. wstydzcie się ludzie że zamiast współczuć blizniego to jeszcze jedziecie a do kościoła co niedziele chodzicie tylko po co ja się pytam?!