Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrNenox

"Chodzę" z dziewczyną i przestałem ją kochać

Polecane posty

Gość MrNenox

Witam. Chodzi mianowicie o to, że poznałem koleżankę, po pewnym czasie została przyjaciółką. Następnie po kilku dniach się pokłuciliśmy, ale wkrótce się pogodziliśmy. Po kilku dniach zauważyłem, że się tak przytuliła, ale tak żebym tego nie zauważył, później zapytała czy może czasem się przytulać czy całować. Niestety, to nie ma sensu gdyż po tej kłótni przestała mi się podobać. Co mogę zrobić? Zależy mi na niej. Wcześniej gdy rozmawiałem z nią tak fajnie się czułem, nie umiem tego opisać, a teraz to nic nie czuje. Jak mogę zrobić tak, żeby znów mi się podobała? (Jestem jeszcze nastolatkiem, gdyby co. Mam 17 lat).

Gość gość
"Co mogę zrobić? Zależy mi na niej. Wcześniej gdy rozmawiałem z nią tak fajnie się czułem, nie umiem tego opisać, a teraz to nic nie czuje." - buhahahahahahahahah, dobre! :D

Gość gość
To w końcu "przestałeś ją kochać" czy ci na nie "zależy"? Głupszych wyznań na tym forum nie czytałem.

Gość MrNenox
Przestałem ją kochać, ale mi zależy na tym żeby znów ją kochać. Czy widzisz coś nie zrozumiałego tu?

Gość gość
No I co z tego że przestałeś ja kochać? Zarypać zawsze możesz chłopcze. I nie zastanawiaj się Bo ucieknie I stracisz szansę. Najpierw zaryp a później możesz jej powiedzieć że ci się już nie podoba. Proste, kapujesz?

Gość gość
No I co z tego że przestałeś ja kochać? Zarypać zawsze możesz chłopcze. I nie zastanawiaj się Bo ucieknie I stracisz szansę. Najpierw zaryp a później możesz jej powiedzieć że ci się już nie podoba. Proste, kapujesz?