Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaoczne a ubezpieczenie

Polecane posty

Gość gość

Witam! Przez 3 lata studiowałam dziennie, nie pracowałam i bylam ubezpieczona na mamę. W tym roku poszłam na studia zaoczne i pracuję na umowę zlecenie, czy w takiej sytuacji jestem dalej ubezpieczona przez mamę? Proszę o pomoc:(

Gość Pracodawca1
Tak, jeżeli nie ukonczylas 26 r. ż w pierwszej kolejności powinnaś być ubezpieczona przez rodziców, bez względu na to, czy studiujesz dziennie czy zaocznie. Pracodawca nie odprowadza składki zdrowotnej ani emerytalnej osobom uczącym się do 26 r. ż. jeśli jest to umowa zlecenia.

Gość NWStudenta_pl
Niezależnie od ubezpieczenia, które obejmuje studentów z tytułu zatrudnienia rodziców, warto posiadać własne ubezpieczenie NW, podobnie jak przez wszystkie wcześniejsze lata szkolne. Jednak zamiast przystępować do polisy grupowej oferowanej przez uczelnie, lepiej za te same pieniądze mieć pełniejszą i indywidualnie dobraną ochronę. Taką ofertę znajdziesz na nwstudenta_pl.

Gość NWStudenta_pl
Niezależnie od ubezpieczenia, które obejmuje studentów z tytułu zatrudnienia rodziców, warto posiadać własne ubezpieczenie NW, podobnie jak przez wszystkie wcześniejsze lata szkolne. Jednak zamiast przystępować do polisy grupowej oferowanej przez uczelnie, lepiej za te same pieniądze mieć pełniejszą i indywidualnie dobraną ochronę. Taką ofertę znajdziesz na nwstudenta.pl

Gość NWStudenta_pl
Jesteś studentem, żyjesz intensywnie i wiesz, że ubezpieczenie NW się przydaje? W tym roku zamień ofertę uczelni na swoją indywidualną, w lepszej cenie (już za 23 zł rocznie) na stronie nwstudenta.pl. Następnie napisz dlaczego warto ubezpieczyć się od skutków studenckiego życia? W nagrodę możesz zdobyć tablet i zyskasz całoroczną atrakcyjną ochronę, zobacz na portalu dlastudenta.pl