Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on cokolwiek do mnie może czuć?

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś z was podpowie mi jaki on może mieć do mnie stosunek bo ja za chiny tego nie rozumiem. Chodziliśmy razem do technikum 4 lata, zawsze się sobie podobalismy ale jakoś nie wypadało nam tego sobie zbytnio pokazywać bo wszyscy myśleli, że się nie lubimy, przy ludziach nie rozmawialiśmy, jedynie się czasem spotkaliśmy "przypadkiem" bo mieszkamy blisko to wtedy nawiązywalusmy rozmowę i w ogóle, w ostatniej klasie on się bardzo zmienił, zawsze był przystojny baaardzo ale dziewczyny raczej odrzucał bo po prostu dla wszystkich był bardzo chamski i bezinteresowny. Jednak w 4 klasie zaczął zdobywać dziewczyny, jedna za drugą, jednak nasze stosunki "przypadkowe" się nie zmieniły, w chwili kiedy był wolny tak wyszło ze zaczęliśmy być ze sobą, jednak po 2 miesiącach powiedział mi ze nie możemy razem być bo on chce zaliczać szmaty, a ja jestem zbyt porządna, bardzo to przeżyłam ale okej, dałam rade. Po niecałym roku, już po technikum, rozmawiałam z jego kolega to mówił mi, że on teraz ciągle o mnie gada, że o żadnej dziewczynie nie mówi w ten sposób, że wszystkie poniewiera i ze niedawno płakał bo myśli, że go teraz nienawidzę, niedawno raz do mnie zadzwonił pijany i gadał jakieś rzeczy głupie wiec się od razu rozliczylam. Co o tym myślicie? Nie jestem na niego zła, ale jakoś on nie szukał ze mną kontaktu i gdyby nie jego kolega to bym myślała, że ma mnie gdzieś i juz dawno o mnie zapomniał. Jak myślicie co on może czuć?

Gość gość
może być zakochany ,nie dałabym mu o sobie zapomnieć ale też bym szybko z nim nie była aż zmieni się w faceta