Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość saraaa1996

miesiączka, ktoras tak miala ..?

Polecane posty

Gość saraaa1996

witam wszystkich jezeli miala któraś z was taki problem to proszę o przeczytanie i odpowiedź .. ;) mam 19 lat a od podstawowki jak dobrze pamietam 5 klasy mam takie nieregularne cykle.. mianowicie moja sytuacja wyglada tak że, planowaną miesiączke mialam dostać 3 dni temu (tak pokazał moj kalendarzyk) dodam że mam baardzo nieregularne miesiączki, wachaja sie od 31 do 40 dni.. i od paru dni nic, minęło 43 dni od poprzedniej . raczej wykluczam ciąze bo robiłam test w piątek i bylo wszystko ok. wynik negatywny. nakłoniło mnie do tego to że współżyłam z moim chłopakiem jakies ponad 2 lub 3 tyg temu bez zabezpieczenia, no ale jesli miala by to byc ciaza to w piątkowym tescie wynik byl by z dwiema kreskami... jutro ponowie test, ale no zadnych objawów dodam ze nie mam, moze to zwiazane z chorobą ? po tym okresie mialam isc na cytologię, glukozę i dwa hormony bo tak skierowala mnie Pani ginekolog odnosnie moich nieregularnych miesiączek.. czy któraś z was miala podobnie? zaczynam sie denerwowac i planuje pojsc jeszcze raz do mojej pani doktor jesli w tescie nic dalej nie wyjdzie.. pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzii

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować