Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjde na ,,zdzire"?

Polecane posty

Gość gość

Jest tak- od lat mam przyjaciela, z ktorym laczy mnie wspolne dziecinstwo, wspomnienia, Wspólnie przeplatane noce za utracona miłością. Ojjj dużo tego. Nigdy nie myślał o nim jako osobie z która moglabym byc . ale w zeszlym roku bardzo sie do siebie zblizylismy. Nie m pojęcia dlaczego, ale wystarczył jeden ,,buziak" i pooszlo. Chodzi mi o to, ze on ma dziewczyne . juz zdazylismy się od siebie oddalić , ale ostatnio podpilismy sie i o malo nie doszło do ,,czegos więcej" . na prawdę mi na nim zależy. Ale nie wiem, czy powinnam się o niego starać, czy lepiej zostać przyjaciółmi. Chociaż jako koledzy i tak zdobywamy się nawzajem . Wyjdę na zimna ,,su*e" jesli bd się o niego starać. ??? Proszę o szczere komentarze.

Gość gość
Naprawdę chcesz mieć faceta, który zdradzał inną z Tobą? Gość ewidentnie ma problemy z zatrzymaniem kuta$a w spodniach. Szkoda czasu. Od pogadania o byłych to i byś lepszego znalazła. Tylko żeby się trafił. Szkoda czasu na palantów.

Nie powinnaś rozwalac mu związku. Powiedz mu coś w stylu "szkoda ze masz dziewczyne" żeby dać mu do świadomości ze go chesz xd

Gość gość
Szczerze mówiąc tez się nad tym zastanawiała. I dziękuje, za odpowiedź ,,na poziomie",a nie obsmarowywanie z góry na dol. :) nie wiem, nie wiem, czy chce. Nawet nie wiem, czy on by chciał. Chociaż kiedyś mi powiedział, ze gdyby nie byl z (...) to byłabym pierwsza o która by się starał. Nie wiem juz nic. Ale jeszcze do nikogo nie miałam takiego nastawienia jak do niego.

Gość gość
miałam kiedyś takie sytuacje, ale podobnie jak ktoś wyżej nie wierzę w szczere intencję takich facetów :o seks seksem ale do związku się taki nie nadaje :o

Gość gość
On chyba się domyśla, ze ja go chce

Gość gość
Wiem, ze mu na mnie zależy. w jakiś tam sposób na pewno... :-D I jestem o niego straaaaaasznie zazdrosna. Mam świadomość, ze (...) jest zazdrosna o mnie. Nie raz się kłócili Z mojego powodu, chociaż nic nie robilam.