Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić, żeby zmienić swoje życie

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 20 lat , a mój problem to brak przyjaciół. Nigdy nie miała chłopaka i bardzo jest mi z tym źle. Ostatnio skończyłam szkołę i poszłam na studia. Ale nie chcę tam studiować boję się , że jak nie pójdę na te studia to nie znajdę pracy i nie znajdę nowych przyjaciół, chłopaka. Nie wiem co mam zrobić. Nie mogę przestać płakać, martwię się co ja zrobię ze swoim życiem. Mam ochotę skończyć z tym wszystkim. Tak bardzo boje się życia , że aż śmierć wydaje mi się lepszym rozwiązaniem. Nie wiem co mam zrobić nie chcę dalej być sama z tym wszystkim, a na prawdę nie mam nikogo kto by mnie mógł pokochać. Boje się napraw się boję. Może ktoś może mi poradzić co ze mną jest nie tak i co mam zrobić ze swoim życiem

Gość gość
Ja mam gorzej. Nie mam studiów, matury, nigdy dziewczyny nie miałem, mam zniszczoną cerę przez trądzik, nie mam prawka, nigdy nie pracowałem, borykam się z lekką nerwicą.

Gość gość
No i mam 24 lata

Gość gość
twoim problemem jest właśnie strach przestań się przejmować i olewaj wszystkich w tedy ludzie będziesz przyciągać jak kupa muchy