Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały penis plus brak cycek równa się idealna para

Polecane posty

Gość gość

Facet posiadający penisa < lub = 10cm powinien wiązać się z kobietą która nie ma cycków czyli tzw.deska.Według mnie obie rzeczy to kalectwo i takie osoby są niejako skazane na siebie :-)CO o tym sądzicie?

Gość gość
Jestem za.

Gość gość
Co z tego, ze ladna jak aseksualna?

Gość gość
kalectwo to duże przyrodzenie a nie mały penis który uaktywnia aż 7 rożnych orgazmów

Gość gość
Nie ty decydujesz, kto z kim śpi, więc takie segregacje wsadź sobie tam, gdzie słońce nie dociera, mały Hitlerku.. Największym kalectwem jest mikroskopijny móżdżek, który przypadł ci w udziale...

Gość gość
Co z tego, ze ladna jak aseksualna? Dziewczyna z małym biustem wcale nie jest aseksualna, jeśli ma ładną buźkę i świetny dół, czyli wystający tyłek z bonusikiem w postaci smukłej talii. Dla mnie aseksualna jest kobieta bez d**y i wcięcia w talii, choćby cycki giganty miała.

Gość gość
kolejny topik założony przez puerdolonego gimbusa bez pojecia o czymkolwiek :-O Jest dokładnie odwrotnie - zdechlaki z malym penisem często wkladaja miedzy cycki żeby zamaskować to że w zasadzie ich frendzel nadaje sie tylko do czyszczenia nosa :-D 2. kobieta z malym biustem ma wieksze libido, to potwierdzają również seksuolodzy - mniej lakteozy, wieksze libido:classic_cool: 3. jeżeli kobieta z malym biustem ma duże pupsko to temperament w łózku gwarantowany :classic_cool: ale uwaga - NIE DLA ZDECHLAKÓW :)

Gość gość
Co z tego że z ryja ładna a jak się rozbierze to deska do prasowania :-)

Gość gość
Niektórzy faceci wolą mniejsze cycki, bo duże chylące się do brzucha pod wpływem grawitacji to masakra.

Gość gość
Mnie nie chodzi o małe tylko ich widoczny brak.To kalectwo.W związku z tym taka para uniknęłaby kompromitacji przy rozbieraniu się :-)

Gość gość
gość dziś Mnie nie chodzi o małe tylko ich widoczny brak.To kalectwo.W związku z tym taka para uniknęłaby kompromitacji przy rozbieraniu się x x ok, ale wypyerdalaj juz do tabliczki mnożenia, a jutro na godzinie wychowawczej porusz temat