Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 oszukana w OLX

oszukani w internecie w OLX i inne

Polecane posty

Go艣膰 oszukana w OLX

Kolejna oszustka na OLX w klockach Lego Duplo Prosz臋 uwa偶a膰 na konto bankowe oszustki i nie wp艂aca膰 . Nie daj si臋 nabra膰 i szuka膰 !!!!! Podawaj dane os贸b kt贸re oszukuj膮 UWAGA NA KONTO !!!!!!!! konto bankowe 83 1050 1924 1000 0022 9749 7758 konto bankowe 831050192410000022 97497758

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dariusz Ko艣la
Dzie艅 dobry te偶 zosta艂em oszukany przez t膮 "osob臋". Czy ma kto艣 informacj臋 czy uda艂o si臋 ustali膰 prawdziwe dane tego oszuta, czy odzyska艂 kto艣 z Was pieni膮dze, dlaczego ta "osoba" jest bezkarna przez tyle miesi臋cy? B臋d臋 wdzi臋czny za kontakt. 602889921

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Te偶 zosta艂am oszukana ale nr konta inny 61 1050 1924 1000 0022 9749 7766 zg艂osili艣cie to na policje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzenkia
warto zg艂asza膰 na policj臋 nawet ma艂e kwoty.W ten spos贸b policja musi si臋 zaj膮膰 i okre艣li膰 (danego delikwenta/tk臋).Warto r贸wnie偶 przed wysy艂k膮 pieni臋dzy na konto wpisa膰 nr konta i nieraz ju偶 wyskocz膮 dane oszusta lub wiadomo艣ci odno艣nie konta http://www.jakitobank.pl/ Warto wpisywa膰 ostrze偶enia dla innych .Radz臋 zg艂asza膰 bez wzgl臋du na kwot臋 !! Dobrze zrobi膰 np skan og艂oszenia ,zg艂osi膰 na dany portal o oszustwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak mo偶na by膰 tak durnym i wp艂aca膰 nieznajomym ludziom kase prosto na konto?? nikt nie s艂ysza艂 o paypal czy payu??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sllsllll12
Na olx.pl si臋 tylko wystawia og艂oszenia aby nie p艂aci膰 za wystawianie na allegro. Jak co艣 sprzedaje to wystawiam na olx.pl ale gdy znajdzie si臋 ch臋tny to wystawiam przedmiot na allegro.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale trzeba by膰 debilem aby wp艂aca膰 na olx ciesz臋 si臋 ze oszukuj膮 naiwniak贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do艂膮czam do grona oszukanych. Zamierzam zg艂osi膰 na policj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prosz臋 zg艂asza膰.Moja sprawa ju偶 zaw臋drowa艂a do Prokuratury.Osoba prawdopodobnie juz oszuka艂a kilkadziesi膮t osob. wi臋c warto zg艂asza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wifigda艅sk
a co to za osoba?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest moj stary wtf !?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dariusz Ko艣la
Osoby poszkodowane niech niezw艂ocznie podadz膮 te dane osobom prowadz膮cym ich post臋powanie w celu po艂膮czenia dochodze艅. Dnia 31.10.2015 spraw臋 zg艂osi艂em na: Komisariat Policji Warszawa Ursus 02-495 Warszawa Sosnkowskiego 16 Numer sprawy: KP-U-KR-6622/15 RSD-990/15 Osoba przydzielona do sprawy: Ma艂gorzata Nieliwocka W grudniu sier偶. Sztab. Rafa艂 Sa艂but z KP Mszczon贸w postanowi艂: 1. Po艂膮czy膰 akta dochodzenia nr RSD-990/15 prowadzonego przez KP Warszawa Ursus z aktami dochodzenia nr RSD-372/15, Ds. 940/15 prowadzonego przez KP Mszczon贸w 2. Po艂膮czone dochodzenia prowadzi pod numerem RSD 372/15, Ds. 940/15 W lutym dosta艂em ZAWIADOMIENIE: Sekretariat S膮du Rejonowego w 呕yrardowie, II Wydzia艂 Karny zawiadamia jako pokrzywdzonego(膮), 偶e w dniu 29 marca 2016r. o godz. 15:10 sala 2 w tutejszym S膮dzie ul. Al. Partyzant贸w 3 odb臋dzie si臋 posiedzenie w przedmiocie rozpoznania wniosku prokuratora w sprawie wydania wyroku skazuj膮cego w trybie art. 335 $ 1 k.p.k. w stosunku do oskar偶onej Justyny Ewy Kami艅skiej Sygnatura akt: II k 904/15

Udost臋pnij ten post

Witam, ja dopiero teraz wyczyta艂am, 偶e to oszustka, po tym jak kontakt nagle si臋 urwa艂, a wp艂aci艂am jej 790 z艂!!!!!!!!!!\r\nNA iphona.... poda艂a mi takie dane: Karolina Maci膮g \r\nUl Romualda traugutta 20/8 \r\n27-400 ostrowiec 艢wi臋tokrzyski \r\n83 1050 1924 1000 0022 9749 7758 \r\n teraz ju偶 wiem, 偶e fa艂szywe, tylko nr konta si臋 zgadza si臋 po tym jak sprawdzi艂am w necie... na szcz臋艣cie mam ju偶 jej dok艂adne dane, nie popuszcz臋...pojad臋 tam!!!!!! oczywi艣cie nie sama i znajd臋 j膮 na tym wyp*****ewie i mi odda wszystko co do gorsza!!!!!! chyba 偶e si臋 zdecyduje odda膰 mi te pieniadze dobrowolnie, to i ona zaoszcz臋dzi nerw贸w i ja. Sprawa oczywi艣cie zg艂oszona we wszelkich instytucjach, nie dam za wygran膮, ale te偶 nie b臋d臋 czeka膰!Piszcie na maila: frycka1992@gmail.copom badz nr tel: 0048 783 779 512

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O rany, ale macie pecha - chyba ju偶 z 10 razy razy sprzedawa艂em i kupowa艂em przez olx i nigdy co艣 takiego mi si臋 nie zdarzy艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
frycka1992 dzi艣 ale je艣li dane si臋 nie zgadzaj膮 to przecie偶 偶aden bank w takim wypadku nie przyjmie pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hy445656
olx.pl nie jest portalem do robienia zakup贸w. Ten portal stworzony zosta艂 po to by nie p艂aci膰 za wystawienie og艂oszenia na portalu "allegro.pl". Na olx.pl zamieszczamy tylko og艂oszenia - jak kto艣 chce co艣 kupi膰 z olx.pl to najlepiej osobi艣cie jecha膰 do sprzedawcy albo poprosi膰 aby wystawi艂 przedmiot na allegro.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Ja te偶 wystawiam r贸偶ne rzeczy na olx. Ale do g艂owy by mi nie przysz艂o aby tak kogo艣 oszuka膰. Zawsze wszystko szczerze opisuj臋 i pokazuje na fotkach. Fakt, 偶e ka偶dy mi wcze艣niej przelewa pieni膮dze na konto, ale zawsze wszystko wysy艂am i prosz臋 o potwierdzenie jak przesy艂ka dotrze. Ale to jak ludzie oszukuj膮 to si臋 w g艂owie nie mie艣ci. Czyta艂am kiedy艣 o tym. Sprzedaj膮 nie sw贸j towar, ale przedstawiaj膮 go jako sw贸j. Kas臋 dostaj膮 a kupuj膮cy nie ma ani kasy ani zakupionego rzekomo towaru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hy445656 dzi艣 bez przesady, olx jest do robienia zakup贸w, tylko 偶e osobi艣cie. Oni zreszt膮 zawsze to podkre艣laj膮, ostrzegaj膮c przed przelewami na konto, cho膰 jak pisa艂em, dostawa艂em na konto pieni膮dze, przelewa艂em te偶 wiele razy i nic z艂ego (odpuka膰) jeszcze mi si臋 nie przytrafi艂o

Udost臋pnij ten post

jak bank nie przyjmie nie przymie pieniedzy jak przyjal? nie lubie jak kto艣 mi zaprzecza czeg艣, czego sama do艣wiadczy艂am. Nie znajduje forum i nie pisz臋 偶e kto艣 mnie okrad艂 dla frajdy, bo nie mam na to czasu. Banki przy przelewach nie werifikuj膮 prawdziwego adresu PRZY PRZELEWIE, interesuje ich tylko prawid艂owe konto. Pr贸bowa艂am anulowa膰 przelew, ale to tylko mo偶liwe w 15 po po transakcji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wcale nie g艂upia ani naiwna
Du偶o kupuj臋 w necie, na OLX r贸wnie偶 i pierwszy raz kto艣 mnie oszuka艂. I niech mi nikt nie wmawia, 偶e to moja wina bo jestem naiwna. To, 偶e chcia艂am kupi膰 dziecku klocki, o kt贸rych marzy艂o, a kto艣 to perfidnie wykorzysta艂, w 偶adnym wypadku nie jest wynikiem mojej g艂upoty. Ka偶dy mierzy swoj膮 miar膮. Ja nie oszukuj臋, wi臋c innych r贸wnie偶 nie podejrzewam. Oczywi艣cie od tego przykrego zdarzenia b臋d臋 ju偶 ostro偶niejsza. Banki przyjmuj膮 przelewy pomimo niezgodno艣ci danych osobowych. Wa偶ny jest prawid艂owy nr konta. Ja tak偶e da艂am si臋 nabi膰 w butelk臋 tej osobie tylko, 偶e tym razem Pani Justyna nazywa艂a si臋 Marta Tomakczuk i mieszka艂a w Tomaszowie Lubelskim. Sprawa tak偶e ju偶 w prokuraturze. Szczerze w膮tpi臋 w odzyskanie kasy, bo je艣li nawet ta osoba zostanie skazana, to ciekawe sk膮d we藕mie kas臋 偶eby zwr贸ci膰. Przecie偶 j膮 na pewno przechla艂a, a jak znam realia, to maj膮tku 偶adnego nie ma do zaj臋cia przez komornika. Ale trzeba by膰 dobrej my艣li. Ja mojemu dziecku ju偶 te wymarzone klocki kupi艂am. I jeszcze raz powtarzam: nie dajcie sobie wm贸wi膰, 偶e to wasza wina , 偶e was oszukano. Ci co tak pisz膮 s膮 cwaniakami, kt贸rym si臋 wydaje, 偶e wszystko ju偶 wiedz膮 o 偶yciu. Do czasu, a偶 trafi膮 na swojego oszusta. Ja te偶 si臋 wstydzi艂am, ale posz艂am na policj臋 i wcale tego nie 偶a艂uj臋. Mo偶e oszustka dostanie za swoje. Przynajmniej taka satysfakcja ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wcale nie g艂upia ani naiwna
Jedno mnie zastanawia. Ja zosta艂am oszukana przez t膮 osob臋 w marcu, dok艂adnie 4 marca, a wi臋c ju偶 wtedy, kiedy osoba ta przyzna艂a si臋 do innych oszustw i mia艂 zapa艣膰 wyrok w jej sprawie. Tak przynajmniej wynika z komentarza Pana Dariusza. Wida膰 jak oszustka kpi sobie z s膮du, prokuratora i z nas. Ciekawa jestem jaki zapad艂 wyrok 29 marca i czy Pan Dariusz odzyska艂 swoje pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Monika
Oszukana przez Justyna Kami艅ska !!! Prosz臋 o kontakt osoby poszkodowane 503 964 740 Monika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale to trzeba by膰 niezbyt m膮drym, 偶eby komus obcemu, bez firmy, wp艂aca膰 800z艂 na jakiego艣 g艂upiego iphona

Udost臋pnij ten post