Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chłopak jest pantoflarzem swojej siostry

Polecane posty

Gość gość

Co siostra powie - to tak musi b y c Dodam że siostra za mną delikatnie mówiąc nie przepada, pr z ez co sa regularne zgrzyty od 8 lat. Śmieje się ze ona mnie nie lubi dla zasady Teraz wyruszamy na wakacje, na 2 koniec świata I ja znalazłam oferr te 5 gw hotelu, przeloty all w cenie za 12 tys za 2 osoby, a ona za 13 tys ale Za osobę, z prywatną plaża Na chole re mi prywatna plaża i osobista pokojowka, sprzątać umiem I kolejny zgrzyt ze znowu ZADYMIARA czyli ze niby Ja robi problem z niczego Odpuscilibyscie? Jedziemy My plus ona z mężem

Gość gość
Po jaką cholerę zgadzasz się jechać z nią i jej mężem?!

Gość gość
To ty jestes wieczna narzeczona ,od 8 lat????? szok

Gość gość
Tak ale nie chcemy ślubu Wiem ze dziwne Wszystko mamy prawnie wspólne Oprócz kont bankowych, ale i tak wspólnie nimi zonglujemy Dlaczego się zgadzam jechać na Malediwy, bo narzeczony bardzo o mnie dba i bardzo mi pomógł w wielu sprawach... I wiem ze on często przekłada moje dobro ponad swoje, jak również wiem ze ost 2 były dla niego strasznie ciężkie I skoro on tak bardzo ta siostrę kocha I ona jego to nie mogę myśleć egoistyczne, bo na początku powiedziałam ze nigdzie nie jadę, ale potem stwierdziłam tk t u loko 12 dni