Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nietypowy problem

Polecane posty

Gość gość

Mam taki dziwny problem i sama nie wiem co o tym myslec... Mam corke 7 letnia bardzo zwawa dziewczynka z niej. Niedawno bylysmy u mojej kolezanki ktora mieszka z rodzicami. Byl maz moja corka,rodzice kolezanki kolezanka i jej maz. Wszyscy sie troszke podpili. Dzieci bawily sie w oddzielnym pokoju. Pilnowals ich starsza corka kolezanki. Zauwazylam ze ohciec mojej kolezanki ma dosyt specyficzne podejscie do mojej corki.. Bez owijania w bawelne... Obmacywal ja. Bral ja na kolana i byla ona w sukience i przybiegala czasem aby cos mi pokaza to ten facet bral moja corke na kolana i dotykal ja po nozkach. Wolalam ja gdy widzialam ze on sie do niej zbliza. Zauwazylam ze patrzy sie na nia takim...zboczonym wzrokiem. Ciagle bral ja na rece jakies glupie teksty np jak weszla na krzeselko to ze szkoda ze nie weszla wyzej to by ja podgladnal!! Noo kur.. W****ilam sie wzielam ja na kolana i do konca dopoki nie zasnela to trzymalam ja tak. On chcial aby dac mu ja na rece to zaniesie ja do lozka do drugiego pokoju. Jednak ja juz chcialam zbierac sie do domu. Moj maz mowi ze przesadzam. Co ja mam o tym wszystkim myslec??

Gość gość
trzymaj córkę od tego typa z daleka :O skoro masz takie przeczucia to coś jest na rzeczy

Gość gość
powiem szczerze facetów nie obchodzą dzieci chyba że jest to ich własne dziecko moim zdaniem masz w 100% racje twoja córka ma 7lat a to znaczy że nie jest już bezmózgim berbeciem co nie wie co się dzieje w około spytaj się jej czy ją nie dotykał ją gdzieś czy go lubi czy się go boi dzieci zazwyczaj nie lubią pedofilów co je dotykają

Gość gość
Nie pytalam sie jej bo wydawalo mi sie ze mozliwe ze przesadzam. Ale widze ze go nie lubi. Jak ja wola to ona nie chce do niego isc. PMietam ze jak bylam mala to kolega mojej mamy przychodzil do mnie do pokoju i wkladal mi rece pod koldre od strony stop i przesuwal do gory niby mnie laskotajac... Pamietam jak go wtedy nie lubilam i reagowalam na niego. Ale nie wiedzialam ze ma to jakis podtekst seksualny. A wy co byscie zrobily na moim miejscu? Nie chce zrywac kontaktu np z matk mojej kol i przestac przychodzic tam bo bardzo ja lubie. Ale chodzi mi o takie syt jak naprzyklad on ja bedzie chcial wziasc na kolana.

Gość gość
Może nie jest tak źle jak myślisz, ale ibserwuj go. Takie typy czekają na okazję.

Gość gość
pedofil j****y co za patologia zerwij kontakty i zglos szmaciarza nie zdazyl skrzydzic twojego dziecka moze uda ci sie ochronic inne